:: TotalGames ::
Forum
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Forum

 

Membrii

 

Autentificare

 

Registrare

 

FAQ

Probleme de autentificare şi înregistrare
Mi-am pierdut parola!
Nu intraţi în panică! Parola dumneavoastră nu poate fi refăcută, dar poate fi resetată. Pentru a realiza acest lucru, mergeţi la pagina de autentificare şi folosiţi legătura Mi-am uitat parola, urmaţi instrucţiunile şi ar trebui să puteţi să vă autentificaţi în scurt timp.
Sus
Sunt înregistrat dar nu mă pot autentifica!
Mai intâi verificaţi dacă aţi introdus numele de utilizator şi parola corect. Dacă sunt corecte, atunci fie, dacă este activată opţiunea COPPA şi aţi dat bifat Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am sub 13 ani la înregistrare, va trebui să urmaţi instrucţiunile primite, fie contul dumneavoastră trebuie să fie activat. Unele forumuri obligă ca toţi utilizatori noi să îşi activeze conturile , fie către dumneavoastră personal, fie de către administrator înainte de a vă puteţi autentifica. Când v-aţi înregistrat aţi fi aflat dacă este necesară activarea. Dacă aţi primit un email atunci urmaţi instrucţiunile. Dacă nu, sunteţi sigur că aţi specificat corect adresa de mail ? Unul din motivele pentru care activarea este folosită este pentru a preveni abuzul de către utilizatori pirat anonimi. Daca sunteţi sigur că adresa de mail folosită este corectă atunci încercaţi să contactaţi administratorul.
Sus
M-am înregistrat cu ceva timp în urmă dar nu mă mai pot autentifica?!
Cele mai probabile motive sunt: aţi folosit un nume de utilizator inexistent sau o parolă greşită (verificaţi-vă email-ul pe care l-aţi primit când v-aţi înregistrat) sau administratorul a şters contul dumneavoastră dintr-un motiv sau altul. Dacă motivul este al doilea, atunci poate nu aţi scris nici un mesaj ? Se obişnuieşte ca forumurile să excludă periodic utilizatorii care nu au scris nimic pentru a reduce mărimea bazei de date. Încercaţi să vă înregistraţi din nou şi să vă implicaţi în discuţii.
Sus
De ce nu mă pot autentifica?
V-aţi înregistrat? Serios vorbind, trebuie să vă înregistraţi pentru a vă autentifica. Aţi fost exclus de pe site (un mesaj vă apare pentru a vă indica acest lucru) ? Dacă da, ar trebui să contactaţi adminstratorul site-ului sau forumului pentru a afla motivul. Dacă sunteţi înregistrat şi nu sunteţi exclus şi tot nu vă puteţi autentifica, atunci verificaţi foarte bine numele de utilizator şi parola. De obicei, aceasta este problema. Dacă nici aceasta nu este soluţia, luaţi legătura cu administratorul forumului pentru că forumul ar putea fi incorect configurat.
Sus
De ce trebuie să mă înregistrez?
S-ar putea să nu fie nevoie, depinde de adminstratorul forumului dacă e nevoie să vă înregistraţi sau nu. Oricum, înregistrarea vă va oferi acces la opţiuni care nu sunt disponibile utilizatorilor anonimi cum ar fi imagini asociate, mesaje private, trimiterea de email-uri altor utilizatori, înscrierea în grupuri etc. Durează doar câteva momente să vă înregistraţi , aşa că vă recomandăm să vă înregistraţi.
Sus
 
Preferinţe şi setări
Cum îmi schimb setările?
Toate setările dumneavoastră (dacă sunteţi înregistrat) sunt stocate în baza de date. Pentru a le schimba folosiţi legătura Profil (în general afişată în partea superioară a paginilor dar nu întotdeauna). Acest lucru vă va permite să vă schimbaţi toate setările.
Sus
 
 
Probleme de scriere/publicare a mesajelor
Cum deschid un subiect în forum?
Simplu. Apasaţi pe butonul specific, fie din forum, fie pe ecranul cu subiecte. Este posibil să fie nevoie să vă înregistraţi înainte de a scrie un mesaj. Facilităţile care vă sunt disponibile sunt trecute în partea de jos a ecranului (de genul Puteţi crea un subiect nou în acest forum )
Sus
Cum pot modifica sau şterge un mesaj?
În afara cazului în care sunteţi administratorul forumului sau moderatorul, puteţi modifica sau şterge doar mesajele dumneavoastră (Daca sunteti de level 3). Puteţi modifica un mesaj (uneori doar pentru o scurta perioadă după publicare) apăsând butonul modifică pentru mesajul respectiv. Veţi observa o mică secţiune de text sub mesaj când reveniţi la subiect. Aceasta arată de cate ori l-aţi modificat. Aceasta va apărea doar dacă nimeni nu v-a răspuns. De asemenea, nu va apărea dacă moderatorii sau administratorii modifică mesajul (aceştia ar trebui să lase un mesaj în care să spună ce au modificat şi de ce). Observaţi că utilizatorii normali nu pot modifica un mesaj odată ce cineva a răspuns.
Sus

De ce nu pot să accesez un forum?
Unele forumuri pot fi limitate pentru anumiţi utilizatori sau grupuri. Pentru a vedea, citi, publica, etc. este nevoie probabil de autorizaţie specială pe care o pot acorda doar moderatorul forumului şi administratorul. Ar trebui să luaţi legatura cu ei.
Sus


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.