:: TotalGames ::
Dreamfall: The Longest Journey
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Video

 

Descriere


Dreamfall: The Longest Journey
Data: 26-04-2006 |
Sephi

Positive - O poveste impresionanta. Personaje bine crate cu dialoguri puternice si bine puse la punc. Grafica impresionanta in unele locuri. Muzica si ambienta excelenta.

Negative – Elemente de actiune care nu au loc intr-un joc de adventura. Camera se misca cam aiurea in unele locuri. Controlare a personajelor destul de grea. Timp de joc redus fata de prima parte. Puzzleuri foarte banale.Dreamfall este continuarea marelui joc adventure numit The Longest Journey care dupa parerea multor oameni a fost cel mai tare joc tip adventure ale tuturor timpurilor. Cei care au jucat prima parte asteapta acest joc cu sufletul la gura iar cei care doar acum pot cunoste lumea asta o sa aiba o experienta interesanta.

Jocul in sine se petrece dupa 10 ani de la intamplarile primei parte. Fata de prima parte , unde o puteam controla doar pe simpatica eroina April Ryan , aici vom avea controlul asupra trei personaje (printr-e care si pe April).

Jocul este 80% adventura , adica dialoguri si puzzleuri din plin , si 20% actiune adica lupte unu la unu. Din pacate multi oameni care au jucat acest joc judeca faptul caci creatori au implementat sistemul de lupta in el si l-au facut asemenator cu jocul Broken Sword 3 care si el la randul lui a adaptat partea de actiune in afara de a rezolva puzzleuri si a avea dialoguri multe. Cei care se asteapta la un joc adventure vor avea de suferit dar daca pot trece cu ochii de partea action atunci dupa parerea mea vor fi multumiti.


Jocul la inceput ne-o prezinta pe domnisoara Zoe care va fi una din personajele controlabile in joc. La inceput intram din plin in povestea misterioasa a celor doua (trei) dimensiuni paralele adica Stark si Arcadia. Stark este o lume avansata in technologie iar Arcadia este o lume total diferita unde domina evul mediu si magia. Aceste doua dimensiune sunt legate una de alta. Personajul principal April din prima parte a avut talentul de a calatori intr-e aceste dimensiuni iar se pare ca si Zoe are.

In joc vom calatori intr-e aceste lumi rezolvand puzzleuri multe , dar din pacate usoare , si avand dialoguri bine puse la punc si interesante.

Grafica si decorul este destul de detaliat in unele locuri dar din pacate sun stagii unde este prea trist. Cei care au jucat prima parte a acestui joc pot avea bucuria de a revizita locurile bine cunoscute doar ca acum acealea sunt prezentate in full 3D. In prima parte a jocului doar personajele erau 3D si toate locatiile erau predesenate. Oricum cei care au jucat prima parte vor zambi in multe locuri si se vor simti bine acolo.

Muzica este foarte bine coordonata in fiecare faza a jocului si ofera multe clipe pasnice intr-e timp ce avansam. Dialogurile sunt bine sincronizate si sunt fix destule.

Personajele acestui joc sunt uneori inredibile. Ma refer la faptul ca fiecare are personalitatea , vocea si mimica potrivita.

Controlul asupra a celor trei personaje este mult judecat de catre jucatorii care joaca varinate de PC. (jocul a aparut si pe consola XBOX) Unii sunt convinsi ca cel mai usor de a te descurca cu acest joc este de a procura un joypad caci cu combinatie tastatura+mouse este cam aiurea. Dupa pararea mea insa nu este o tragedie si omu se poate adapta foarte repede.

Atunci cand ajungem la puctul de a lupta vom putea observa un lucru foarte enervant. Vorbesc despre faptul ca luptele sunt banale , fiecare miscare de atac se repeta si pentru faptu ca sunt foarte simple nu pot intelege de ce trebuia implementat acest lucru in joc. Pe langa lupte v-a trebui sa si ne strecoram sa nu fimi detectati , fapt care face jocu sa semene cu genu stealth. Dar oricum nu sunt prea multe elemente de genul asta asa ca nu trebuie sa ne speriem.

Jocul nu este asa de lung cat precedentul lui dar raspunde la multe intrebari care nu le-am aflat pe vremurile alea. Eu spun ca fanii oricum ii va da o sansa iar cei care sunt noi in domeniu vor petrece cateva ore placute in fata calculatorului.   Game Score
  Detaliul Grafic: 7
 
  Sunet & Muzică: 10
 
  Gameplay: 6
 
  Prima Impresie: 8
 
  Multiplayer: -
 
  Total: 7.75  
 
 

Mărire text +

Micsorare text -

Cum vă place Dreamfall: The Longest Journey?
Care este părerea dumneavoastră despre acest joc?
 Rate: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
După părerea altora:
6.60
Numărul voturilor: 6801
Părerea noastră: 7.75
 

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.