:: TotalGames ::
Ghost Recon: Advanced Warfighter
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Demo

 

Video

 

Descriere


Ghost Recon: Advanced Warfighter
Data: 28-04-2006 |
SephiPozitive: Modul Single Player este extraordinar , misiuni interesante care te fac sa simti ca ai totul sub control. Tactici impresionante la maxim. Grafica suberba. Prezentarea Picture In Picture a intamplarilor creaza o fata noua a jocului.

Negativa: Inteligenta artificiala a echipei este slaba uneori chiar enervanta. Cerinte de sistem destul de mari.


Tom Clancy este un om care are un talent impecabil de a crea povesti care au legatura cu actiuni militare , armata si technologie militara. De la Raibow Six incepand pana la Ghost Recon (avand in vedere si jocurile bine cunoscute Syphon Filter sau Splinter Cell) el a creat o lume excitanta. Acum doreste sa ne uimeasca cu noua serie a Ghost Recon-ului care ajunge deja la un nivel foarte avansat avand in prim plan technologia multilaterala a unitatilor si armamentelor militare.


Povestea incepe cand o grupa de rebeli Mexicani il assasineaza pe primul ministru al Canadei. Si daca asta nu ajunge dispre si presedintele al Americi si cel al Mexic-ului. In rolul principal il avem pe Scott Mitchell care are langa el o grupa de soldati loiali si bine dotati. Jocul se petrece in Mexico City , capitala Mexic-ului , unde alaturi de trei camarazi va trebui sa luam masuri drastice.

Grafica este ceva de necrezut.Orasul Mexico City este plin de cladiri massive bine detaliate. Imprejurimile sunt bine puse la punc. Ma refer la strazi detaliate , in schimb am fost chiar socat sa constat ca orasul era gol. Adica nici un civil nicaieri de parca orasul ar fi fost evacuat. Doar noi si teroristii. Sincer dupa cate stiu eu Mexico City are o populatie cam 9 millioane. Nu vedem nici o masina miscanduse fapt ce ne face sa constatam ca este ca un oras fantoma.


Lasand toate aste la oparte , orasul fiind atat mare si detaliat ne lasa s-al exploram cum vrem noi (adica pana la o limita dar eu zic ca ajunge oricum). Chiar avem unele misiuni unde nu trebuie neaparat sa intram direct peste adversar ci putem sa ajungem de la A la B prin mai multe moduri. Uneori putem si sa ne folosim de locurile mai inalte urcandu-ne pe ele si a ne omora adversarul mai usor. Asta es adevarat si invers asa ca sa avem grija ce facem. E bine ca inainte sa luam coltul , totusi sa exploram cu grija ce ne poate astepta.

Controlul camarazilor este destul de usor. Ei au grija insa unde pasesc si sunt foarte atenti atunci cand ajung sub focul inamicului sa sara repede intr-un adapost. Faptul ca , alftel ca in binele cunoscute jocuri FPS, aici poti muri de la un singur glont asa ca mare grija sa nu ne luam un elan hotarat langa un colt ca putem pierde tot. Mie mi se pare un lucu fain si realistic. Desi nu exista in joc medikit-uri cu care te poti pansa pentru a-ti reincarca viata , totusi poti gasi in anumite locuri munitie care este un ajutor mare sau la camarazii tai.


Poate cea mai puternica faza a jocului este faptul ca de la un moment dat avem contro asupra camarazilor nostri si tancuri massive sau roboti. Robotii se pot folosi pentru explorarea terenului iar tancurile , pe langa ca sunt o putere de foc impresionanta , ne putem ascunde langa ele in anumite situatii mai firbinti folosindu-le ca scut. Avem desigur si alte feluri de vechicole care le putem controla cum ar fi elicoptere sau Humvee-uri bine blindate. Cam fiecare dintre aceste vechicule au arme instalate pe ele care ne pot fi de folos.


In concluzie avem un joc cu grafica superba , sunete incredibil de bine plasate si un gameplay de exceptie. Daca v-a placut seria Ghost Recon atunci nu mai stati pe ganduri!   Game Score
  Detaliul Grafic: 9
 
  Sunet & Muzică: 8
 
  Gameplay: 8
 
  Prima Impresie: 9
 
  Multiplayer: 8
 
  Total: 8.4  
 
 

Mărire text +

Micsorare text -

Cum vă place Ghost Recon: Advanced Warfighter?
Care este părerea dumneavoastră despre acest joc?
 Rate: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
După părerea altora:
3.44
Numărul voturilor: 6269
Părerea noastră: 8.4
 

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 

       Dan 07-06-2006
1       DAN 07-06-2006
2       alextorex 09-05-2006
3       khaos 02-05-2006
4
 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.