Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum


Cine oare nu a auzit încă de legendarii Asterix și Obelix, care au făcut furori mai ales datorită puterii lor extraordinare, a capacității de a se lupta cu o armată de câteva ori mai numeroasă și a scenelor...



Cine oare nu a auzit încă de legendarii Asterix și Obelix, care au făcut furori mai ales datorită puterii lor extraordinare, a capacității de a se lupta cu o armată de câteva ori mai numeroasă și a scenelor pline de comic cu care ne-distrat în cele cîteva filme despre aventurile lor. Premiera pe monitoarele calculatoarelor a avut loc în 2003 cu jocul Asterix & Obelix XXL iar în curând va apărea și continuarea, Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum.



Așa cum indică și titlul, Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum va încerca să ne surprindă mai ales prin locul unde se va desfășura acțiunea. Las Vegnum e un parc de distracții pe cinste și așa cum veți vedea, străzile sunt un adevărat labirint, prin intermediul cărora veți putea explora diferite cartiere, de exemplu Micul Paris, Insula Piraților și multe altele. Vor fi reluate aceleați tipuri de aventuri cu care v-ați întâlnit în prima ediție, numai că de data aceasta lucrurile sunt mult îmbunătățite. Jocul va apărea la sfârșitul lunii octombrie.