Quake 4 edtitia speciala (Special Edition)


Hapsânii de la GameSpot au încercat (și) la X05 să-l prindă pe Dumnezeu de picior, dar tot ce-au reușit să prindă a fost o păsărică emotivă...



Hapsânii de la GameSpot au încercat (și) la X05 să-l prindă pe Dumnezeu de picior, dar tot ce-au reușit să prindă a fost o păsărică emotivă, care una-două a început să le ciripească vrute și nevrute. Dacă e să-i dăm și noi crezare, s-ar zice că ediția specială a lui Quake 4 va fi plină de bunătăți pentru fanii seriei: DVD-ul cu versiunea de PC va cuprinde nu doar jocul Quake 4, ci și primele trei părți din serie, cu tot cu addon-uri; în timp ce versiunea de Xbox 360 va avea alăturat un Quake II ameliorat vizual (nu se știe în ce măsură), pentru cei care vor dori să afle pe pielea lor cum s-a ajuns la situația deplorabilă din debutul lui Quake 4.
Vădit tulburată de propria-i trădare, păsărica a mai ciripit doar că fiecare ediție specială va costa cu vreo 10 dolari în plus față de varianta de duzină a jocului, după care a înhățat un nailgun și și-a tras un headshot. Fie-i frăguirea ușoară.





Galerie Foto





Stiri anterioare
Quake 4 data de lansare
Quake 4: ediția limitată
Quake 4