Nou record de jucatori EVE Online


La urma urmelor, World of Warcraft are peste 4 milioane de jucători, iar "milionari" mai sunt o grămadă... atâta doar că populația lor e segregată pe mai multe servere / lumi / realm-uri / instanțe relativ mărunte. Lucru care nu se întâmplă și cu EVE



La urma urmelor, World of Warcraft are peste 4 milioane de jucători, iar "milionari" mai sunt o grămadă... atâta doar că populația lor e segregată pe mai multe servere / lumi / realm-uri / instanțe relativ mărunte. Lucru care nu se întâmplă și cu EVE Online - unde toți jucătorii vâjâie prin același univers persistent.

Eve Online are 16.399 poate nu e o cifră prea impresionantă, când vine vorba de populația MMO-urilor din ziua de astăzi.

Iar când 16.399 de jucători intră simultan într-o aceeași lume virtuală, așa cum s-a întâmplat ieri în EVE, avem de-a face nu doar cu un record al jocului ci, în opinia producătorului CCP Games, chiar cu "un record mondial pentru cel mai mare număr de useri care împart aceeași lume virtuală persistentă, fără folosirea sharding-ului sau instanțierii".
Fanilor "offline" ai simulatoarelor spațiale le recomand cu căldură trailer-ul "EVE Never Fades" de luna trecută.

Stiri anterioare
Steven Spielberg colaboreaza cu EA Games
Anuntat: Mall Tycoon 3
FireFly Studios lucrează la două jocuri noi
Empire Earth II se lărgește cu un add-on
Darkness Rising nu apare înainte de 2006 în Europa