Drakengard 2


Bucuresti, Romania – 16 Noiembrie 2005 –Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video...



Bucuresti, Romania – 16 Noiembrie 2005 –Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video, anunta astazi semnarea unui acord exclusiv de editare si distributie cu Square Enix, pentru a aduce in America de Nord si in Europa jocul DRAKENGARD® 2 pentru PlayStation 2.

Ubisoft isi intareste, astfel, colaborarea cu Square Enix, dupa ce anul trecut a publicat si a distribuit Star Ocean Till the End of Time pentru PlayStation 2 si FINAL FANTASY XI, unul din jocurile MMORPG de referinta, in Europa.

DRAKENGARD® 2 este un joc de actiune de tip role-playing in care se infrunta cavaleri si dragoni, construit pe scenariul titlului initial. Lansat in Japonia in luna iunie, DRAKENGARD® 2 a devenit repede un succes de vanzari, cu peste 100.000 de copii vandute, chiar in prima luna dupa lansare.

“Suntem foarte incantati sa lucram cu Square Enix pentru publicarea acestui apreciat RPG in Europa si in America de Nord”, a declarat Jay Cohen, vicepresedinte la Ubisoft. DRAKENGARD® 2 este un mare succes pe piata japoneza si suntem siguri ca gamerii din Europa si America de Nord vor fi, de asemenea, incantati de acesta aventura fantastica.”

DRAKENGARD® 2 va fi disponibil in in Europa, America de Nord si Australia din martie 2006.




Stiri anterioare
The Elder Scrolls IV: Oblivion in 2006
Hellgate: London anuntat oficial
Neverwinter Nights 2 - noi detalii
Gothic II Gold data de lansare
UFO: Aftershock data de lansare