Lock On: Black Shark - Noutati


Lock On: Modern Air Combat este un joc simulator de elicoptere.



Lock On: Modern Air Combat este un joc simulator de elicoptere. Datadiskul aduce nou elicopterul rusesc Ka-50 Black Shark.

Judecând după informațiile disponibile până acum, Black Shark ar putea fi chiar un joc de sine stătător, o continuare la seria Lock On. Developerii nu vor deocamdată să dezvăluie mai multe, așa că deocamdată vorbesc despre Black Shark doar ca și datadisk al deja existentului Modern Air Combat, fără de care nu puteți lansa simulatorul de elicoptere. Da, știu sună puțin nelogic, dacă vrei elicopter, cumpără-ți mai întâi avioane. Vestea bună e în schimb, că adată cu datadiskul Black Shark obțineți și datadiskul anterior, Lock On: Flaming Cliffs. Cine nu s-a grăbit și nu și-a cumpărat încă Flaming Cliffs, face și o economie: acum are șansă să le cumpere pe amândouă la prețul unuia singur.


Versiunea finală va conține 10 hărți singleplayer și două campanii mai lungi, fiecare dintre ele cu o mulțime de filmulețe înregistrate, care vă vor spune cu ce să mănâncă toată treaba. Data lansării e stabilită pentru martie 2006

.


Stiri anterioare  Alte Stiri
Blazing Angels Squadrons of WWII
Blazing Angels data de lansare
Pacific Storm datat de lansare
IL-2:Forgotten Battles - Expansion
Combat Tour Anuntat
Update pentru X3:Reunion
Flight Simulator X anuntat
Wings Over Vietnam Noi Screenshoturi
Anuntat: Galactic Dream
X3: Reunion este Gold
The Sims 2 Holiday Edition
Black and White 2 in magazine
Black & White 2 este Gold!