AUTO ASSAULT la Fanatic Gamer!


Traieste un posibil viitor al pamantului, cel imaginat de echipa NetDevil in Auto Assault, cel mai rapid si mai distructiv joc online!




> Auto Assault de la NetDevil / NCSoft la Fanatic vs. Fanatic din aceasta saptamana. Carmen Ivanov, impreuna cu invitatii sai, Vlad "Bossman" Rosca, director de marketing TNT Games si Ioan Sambeteanu, redactor Games.Softpedia.com, conduc periculos in acesta noua editie Fanatic Gamer si analizeaza pentru tine ce inseamna un MMORPG complet neconventional, in care peisajul postapocaliptic in stil Mad Max se combina de minune cu modelele futuriste de masini inarmate pana in carburator si cu un gameplay ce aduce aminte de Destruction Derby, Interstate '76 si Carmageddon. Urca-te la volanul celor mai fioroase bestii pe roti si razbuna-te pe oricine are curajul sa stea in calea bolidului tau!

Participa la concurs si poti castiga UN JOC Auto Assault, oferit de TNTGames.ro.

> INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu Mihail "Mike" Stegaru, director de marketing la Best Distribution, direct de pe coasta de Vest a Statelor Unite, din Los Angeles, unde s-a desfasurat intre 10 - 12 mai cel mai mare targ de jocuri din lume: ELECTRONIC ENTERTAINMENT EXPO - E3 2006. Asculta Fanatic Gamer ca sa afli ce si pe ce te vei juca in 2006 si 2007, asa cum s-a vazut la E3.

INVITAT SPECIAL

> Bogdan Belcea, colaborator al Fanatic Gamer, vine cu opinia specialistului in MMO-uri si analizeaza pozitia lui Auto Assault intre cele mai jucate titluri online ale momentului.

>>> CONCURSURI <<<

CASTIGA:

- Un joc Auto Assault, produs de NetDevil, distribuit de NCSoft si oferit de TNT Games.