GUILD WARS FACTIONS LA Fanatic Gamer!


Intr-un tinut dezbinat, unitatea inseamna putere. Dincolo de o mare de jad se afla o lume distrusa de ura nutrita de doua factiuni razboinice.



Intr-un tinut dezbinat, unitatea inseamna putere. Dincolo de o mare de jad se afla o lume distrusa de ura nutrita de doua factiuni razboinice. Tuturor celor care vor sa se aventureze: aveti grija, toti trebie sa aleaga! ..........
In plus, acum poti juca online fara taxe lunare.

Guild Wars Factions de la ArenaNet / NCsoft la Fanatic vs. Fanatic din aceasta saptamana. Invitatii din studioul MIX FM, Silviu "Assassin" Gheorghe, redactor www.ComputerGames.ro, si Mircea "Kimo" Dumitriu, redactor LEVEL, discuta alaturi de Carmen Ivanov despre noutatile pe care le aduce Guild Wars Factions pe scena deja foarte animata a MMORPG-urilor. Vei afla care sunt noile clase de personaje introduse si toate detaliile pe care vrei sa le cunosti despre sistemele PVP (Player vs Player) si PVE (Player vs Environment) din noul joc al celor de la NCsoft. Tot sambata vei afla si cat de mult se apropie acest MMORPG de conceptele definite in Diablo II si daca Factions este o alternativa solida pentru World of Warcraft.

Participa la concurs si poti castiga UN JOC GUILD WARS FACTIONS, oferit de TNT Games.

INVITAT SPECIAL - Bogdan Belcea, colaborator Fanatic Gamer, revine cu opinia specialistului in MMO-uri si analizeaza pozitia lui Guild Wars Factions intre cele mai jucate titluri online ale momentului.

>>> CONCURSURI <<<

CASTIGA:

- Un joc Guild Wars Factions, produs de ArenaNet, distribuit de NCsoft si oferit de TNT Games.



Stiri anterioare  Alte Stiri
Age of Conan: Hyborian Adventures
AUTO ASSAULT la Fanatic Gamer!
Dungeons & Dragons Online Free!
City Of Villains gratuit!
Legend of Ares anuntat