URBAN CHAOS: RIOT RESPONSE la Fanatic Gamer!


Esti Nick Mason. Esti cel mai dur membru al echipei speciale T-ZERO.



Esti Nick Mason. Esti cel mai dur membru al echipei speciale T-ZERO. Orasul e in flacari, bandele criminale isi fac de cap, civilii urla dupa ajutor. E HAOS! URBAN CHAOS! Apuca scutul, pune vesta antiglont, incarca-ti pistolul si porneste intr-o adevarata vanatoare de oameni. Tinta: clanul The Burners. Daca nu-ti place violenta, mai bine stai acasa.

> Urban Chaos: Riot Response de la Rocksteady / Eidos la Fanatic vs. Fanatic din aceasta saptamana. Un FPS pentru PS2 CA LA CARTE, Urban Chaos RR este analizat la... sange, in celula de criza organizata de Carmen Ivanov in studioul MIX FM, alaturi de Ionut "Viracocha" Turcanu, redactor www.PixelRage.ro, si de Mihail "Mike" Stegaru, director de marketing la Best Distribution. Afla care este adevarata fata a razboiului urban. Fara reguli. Fara armistitiu. Asculta Fanatic Gamer si vei sti totul despre dezastrul de pe strazi si despre forta bruta a echipei T-ZERO.

Participa la concurs si poti castiga UN JOC URBAN CHAOS: RIOT RESPONSE, oferit de www.GameShop.ro.

INVITATI SPECIALI

- Michaël Allardin, director general Best Distribution, aduce o a treia parere despre ce inseamna Urban Chaos: Riot Response ca FPS pe

PlayStation 2.
- Anton Vlad, director Expo 24, ne ofera primele impresii de la Digitrend - primul targ de jocuri din Romania, care se desfasoara pana duminica, 18 iunie 2006, la Sala Polivalenta.
- Silviu Stahie, redactor www.Softpedia.com, ne spune care sunt cele mai tari jocuri care au "dat iama" in redactia celui mai mare sit din Romania. Asculta si castiga un ACCESS POINT WIRELESS!



Stiri anterioare  Alte Stiri
Duke Forever vine!
NecroVisioN anuntat
Open Beta Battlefield 2142
Half-Life 2: Episode One la Fanatic Gamer
Battlefield 2142 data de lansare
Half-Life 2: Episode Two in lucru
Half-Life 2: Episode One disponibil in magazine
WarPath amanat
Despre multiplayer-ul lui Dark Messiah
Half-Life 2: Episode One este Gold
Battlefield 2 patch 1.3
Medal of Honor: Airborne noi detalii
Lost de la Ubisoft
Prey Demo în Curând
Call of Duty 3 nu va apărea în varianta PC
Duke Nukem in 2007
E3 2006: Battlefield 2142 - noi imagini
TimeShift amanat
Brothers in Arms 3 amanat
Alan Wake la E3 2006