Dark Messiah of Might and Magic


Detalii despre modul multiplayer in Dark Messiah of Might and Magic,si despre class-urile archer si mage.



Dark Messiah of Might and Magic este combinatie FPS-RPG care va fi gata de aparitie pe 24 octombrie. Jocul poate fi jucat singur si in multiplayer.
Pentru multiplayer exista 5 clase diferite:
Warrior(luptator), Assasin(hoț,asasin), Priestess(magician cu spell-uri defensive), Archer(arcaș), Mage(magician).
Modul de joc Crusade este un fel de campaign online unde jucatorii sunt impartite in doua echipe, fiecare are un castel. Scopul jocului: sa cuceresti castelul celalalt parcurgand un sir de batalii incercand sa ajungi cat mai aproape de castelul celalalt. Jocul se termina cand o echipe pierde castelul. Pe parcursul campaniei personajul ales devine mai puternic: putem alege ce abilitati sa dezvoltam.


De exemplu arcasul-ul are urmatoarele skilluri:
burning arrow, composite arrow (distanta si putere mai mare), poison arrow, drill arrow(abilitate de a strapunge armura),eagle eye(zoom in/out),double arrow,triple arrow(tragi mai multe sageti deodata),fast reload,Bramble Arrow(sageata incetineste adversarul nimerit).

Daca sagetatorul este ca si un sniper atunci magicianul e artileria. Abilitatile magicianului: Magic Affinity, Quicker Regen(mana se regenereaza mai rapid), Chain Lightning, Eldritch Arrow(ca si o sageata), Fire Orbs (mingi de foc),Fireball(o minge de foc care urmareste tinta selectata), Fireblast(fireball mai puternic :)),Lightning Bolt Lightning Shock,Lightning Sphere,Magic Shield.

Ubisoft