Fuzion Frenzy 2


Fuzion Frenzy 2 e un pachet de party-jocuri spatiale pe Xbox 360, combinand actiunile futuristice gen "arcade" cu minijocuri single-player si online.



Barcelona, Spania - Primul episod al jocului Fuzion Frenzy a fost un efort admirabil de a strange o gramada de jocuri pe un singur disc. Fiindca fusese scos pe piata cam la inceputul pachetului Xbox, aparitia acestui prim episod era poate putin prea devreme. Acum, cu aparitia sistemului Xbox Live se pare momentul perfect pentru a scoate un remake. Fusion Frenzy cuprinde aproape 50 de minijocuri in versiunea finala, demo-ul X06 (care poate fi descarcat de pe Xbox Live Marketplace) ne ofera o savurare a jocului atat in single, cat si in mod multiplayer.

Toate jocurile pe care le-am putut incerca suportau 4 jucatori, nu mai mult si nu mai putin. Daca nu sunt destui oameni pentru o partida, intra inteligenta artificiala. Primul joc s-a numit Ice Treasure Hunt, un joc frumos cooperativ.Cu un aruncator de flacare puteam sa topim blocuri de gheata, asa putand sa accesam medalii de aur, argint, respectiv bronz rezultand unui numar specific de puncte.

Chestia interesanta e atunci cand folosesti aruncatorul de flacari ca si o arma (pai pentru asta e si facut, in fine :) Pe cand ceilalti topesc nitel gheata, tu te furisezi frumos in spatele lor si le cam parjolesti, furandu-le banii. Asa-i viata. Ca intotdeauna, jucatorul cu cei mai multi bani castiga. Asa-i viata.

Al doilea joc se numea Sumo Pain, un joc foarte asemanator cu Munkey Punch din pachetul Super Monkey Ball. Toti cei 4 jucatori sunt plasati intr-o "minge" de otel care cade pe o platforma care pluteste in aer. Usor de inteles, nu ? Ideea e ca trebuie sa-ti misti mingea intr-un fel incat sa arunci pe ceilalti jucatori in spatiu. Eu unul as fi preferat metoda veche (tocirea jucatorilor), dar asta-i viata. Suna simplu, dar nu e. Ultimul joc incercat purta numele de Conveyor Belt Chaos, un joc mai incet in ceea ce priveste decursul actiunii, dar oferea posibilitati de a fi un adevarat nemernic fata de ceilalti jucatori. Ai o masina de incarcarat materiale pe care le poti depozita pe pista. Mai sunt si bande rulante pe pista. Cu ajutorul acestora poti fura materialele celorlalti jucatori pentru a le fura punctele. Inteligenta artificiala in mod single era ceva mai slaba decat la primele doua jocuri, dar in mod multi era bestial. Doamne, ce tactici grosolane erau, ce faze mi-au facut ! In fine, e un pachet de jocuri foarte distractiv, jucati-va online daca aveti cu ce, si va veti distra de minune. Constituie o pauza binevenita dupa jocuri ca Project Gotham Racing 3 sau Call of Duty 2.

Trimite o felicitare !
Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
The Legend of Heroes III: Song of the Ocean
The Shield
Metal Slug Anthology
Savage 2
Saints Row