The Godfather acum si pe PS3 !


Incepand cu sfarsitul lui 2006 Nick Earl, seful de la EA Redwood Studio, a anuntat vestea mare - jocul The Godfather va iesi acum si pe PS3 si pe Wii.




Incepand cu sfarsitul lui 2006 Nick Earl, seful de la EA Redwood Studio, a anuntat vestea mare - jocul The Godfather va iesi acum si pe PS3 si pe Wii.
Deasemenea, s-a anuntat ca jocul va avea 2 versiuni, unul pentru PS3, utilizand noul controllerul SIXAXIS, celalat pentru Wii.

Continutul pregatit de producatori (studioul sus amintit) se lauda cu noi modalitati de avansare in "familie", pornind de la rangul de Soldier si sfarsind cu cel de Don. Ascensiunea e prin aceeasi mod de viata dura, atat de tipic pentru strazile orasului New York. Duritatea se cere din partea jucatorilor deasemenea, versiunea PS3, numita The Godfather: The Don’s Edition, profitand de pe urma noului controller SIXAXIS, ne invata cum sa ne bruscam eficient oponentilor.

Pe de alta parte, versiunea Wii, numita The Godfather: Blackhand Edition, propune un gameplay alert bazat pe miscari mai ample, facand uz de schema controlului cu acelasi nume (Blackhand), care in stransa colaborare cu Wiimote-ul ši Nunchuk-ul ne va provoca cu sedinte serioase de Kata (cu alte cuvinte, "dansul" prin camera va fi o conditie de baza pentru linistirea adversarilor).

Dupa cele spuse de EA, cele doua versiuni vor fi lansate in luna martie.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Splinter Cell: Double Agent
Armed Assault
GripShift
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Gears of War - continut bonus