Armored Core 4


O prima impresie despre Armed Core 4, un joc care va face genul mech si mai popular.Daca va imaginati ca toate jocurile de tip mech sunt doar timp pierdut, jocuri in care va plictisiti inainte sa intrati in actiune deoarece trebuie sa va construiti propriul mech de la zero, ei bine aveti doar pe jumatate dreptate.
In timp ce aparitiile anterioare de la FromSoftware nu s-au desprins prea mult de la radacina genului avand o gama larga de optiuni pentru a va personaliza propriul mech, acest ultim titlu Armed Core 4 va avea toate aceste optiuni plus un gameplay dinamic si rapid, chiar furios.

Dar inainte sa ne aventuram in lumea razboinicilor de metal va trebui sa trecem de un scurt dar util tutorial care se desfasoara intr-o camera virtuala pentru a evita ranirea vre-unui camarad de lupta. Dupa ce v-ati obisnuit cu butoanele si aveti un control total asupra mech-ului veti fi trimisi pe campul de lupta. Misiunile intalnite te tin in priza si se pot termina destul de usor daca ai indemanarea necesara. Dupa terminarea fiecarei batalii veti fi premiati cu puncte cu care va puteti upgrada mech-ul. Dar aveti mare grija cum folositi punctele, nu orice upgrade va poate aduce victoria in runda urmatoare, asa ca atentie la cumparaturi.


Printre multitudinile de optiuni pe care le aveti pentru a va personaliza mech-ul, una destul de folositoare este alegerea culorii vopselii cu care va veti decora mech-ul, culoarea fiind utila mai ales in bataliile online. Cat despre detaliul grafic va pot spune ca masinariile de lupta si arhitectura cladirilor nu duc lipsa de acest lucru, in schimb peisajele exterioare sunt destul de plicticoase si pustii.
Toata aceasta actiune furioasa care este bine venita in randul genului mech va putea fi incercata pe proprie piele atat pe PlayStation 3 cat si pe Xbox 360.In ce priveste diferenta dintre verisunea de PS3 si Xbox 360 nu este foarte sesizabila, in schimb jucatorii de Xbox vor avea in plus prezenta voice chat-ului in timpul bataliilor online in schimb cei amatori de PS3 vor fi un pic mai…silentiosi.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet RomaniaStiri anterioare Alte Stiri
The Godfather acum si pe PS3 !
Fuzion Frenzy 2
Alien Shooter : Vengeance
Sonic the Hedgehog
Superman Returns
George Romeros City of the Dead
Prince of Persia
Age of Pirates: Caribbean Tales
Tomb Raider : Anniversary Edition
Hitman: Blood Money in magazine