Spider-Man 3


Spider-Man isi schimba comstumul dar naravul ba… sau poate doar putin. Asta veti vedea voi in cea de-a treia continuare a seriei realizata dupa filmul cu acelasi nume.Priviti spre cer! E o pasare, e un avion…nu, e Spider-Man. Mai exact Spider-Man 3 care se balanseaza pe consolele de generatia urmatoare, dar isi va face aparitia atat pe surorile sale mai vechi cat si pe cele portabile si va fi lansat chiar si pe PC-ul cel de toate zilele. Asa ca in cele din urma toata lumea se va putea bucura de acest titlu care promite sa faca furori in lumea gamerilor.


Dupa vizionarea celui de al doilea trailer oficial putem observa ca jocul foloseste din plin puterea consolelor next gen, se vede un salt urias atat la capitolul grafica si animatie cat si la capitolul gameplay.


Producatorul care sta la baza crearii acestui joc este aceleasi care s-a ocupat si de partile anterioare inspirate din cele doua filme precedente. Asadar vom avea din nou o lume deschisa pregatita pentru explorat dar de aceasta data totul va arata mai rafinat, lucru posibil si datorita pontetialului enorm al consolelor de noua generatie.


Cat despre story-line acesta va avea la baza linia narativa a filmului dar va include si elemente originale preluate din benzile desenate pentru a surpinde jucatorul intr-un mod placut si a nu ii da senzatia ca joaca filmul care l-a vizionat pe marele ecran cu cateva zile in urma.
In cetrul actiunii il avem din nou pe prietenul nostru Spider-Man care lupta si de data asta pe doua planuri si cu doi noi inamici. Pe de-o parte il avem pe Sandman care inainte de transformarea intr-un raufacator cu super-puteri a fost doar un simplu hot si care printr-o coincidenta, a fost implicat in moartea unchiului lui Peter Parker care fusese pentru acesta ca un tata, deci lupta dintre acestia doi va fi ceva mai personala. Pe de alta parte il avem pe noul Green Goblin, care defapt este vechiul prieten a lui Peter pe nume Harry Osborn, fiul lui Norman Osborn, originalul Green Goblin. Harry este in cautarea razbunarii deoarece el crede cu toata inima ca Spider-Man este responsabil de moartea tatalui sau, asa ca avem o alta batalie foarte personala.

Si cand aveam impresia ca lucrurile nu se pot inrautatii, mai apare de nicaieri o chestie neagra si gelatinoasa care se ataseaza in mod misterios de eroul nostru marindu-i inexplicabil puterile si oferindu-i un nou costum de culoare neagra, costum care face mai mult decat sa-i ofere un nou look.


Prima impresie a jocului este chiar una pozitiva, cei de la Treyarch nu au uitat sa includa elementele de succes din jocurile anterioare plus o multitudine de elemente noi care improspateaza povestea filmului, iar fanii Spider-Man vor fi, in mod sigur, placut surprinsi de acest nou titlu.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet RomaniaStiri anterioare Alte Stiri
Armored Core 4
The Godfather acum si pe PS3 !
Fuzion Frenzy 2
Alien Shooter : Vengeance
Sonic the Hedgehog
Superman Returns
George Romeros City of the Dead
Prince of Persia
Age of Pirates: Caribbean Tales
Tomb Raider : Anniversary Edition