MotorStorm


O adevarata experienta offroad cu acest next-gen racing combat, in curand pe PS3.



In acest joc gamerii vor avea ocazia sa participe la festivalul MotorStorm, acesta fiind o celebrare a culturii curselor extreme offroad. Aruncand in joc o mana de atentie majora, vom lua parte la varietate de curse fanatice si batalii haotice desfasurate dealungul unor piste pline de adrenalina, facand tot posibilul pentru a deveni campionul festivalului.


Avand in vedere experienta jocurilor offroad a celor de la Evolution Studios, acestia au reusit cu acest titlu sa realizeze o adevarata experienta de generatie urmatoare, care integreaza o inteligenta artificiala mai reala ca niciodata, piste care se deformeaza in timp real, vehicule si medii inconjuratoare destructibile la maxim si scenarii care iti tau pur si simplu respiratia cu detaliu lor desavarsit realizat. Folosind la maxim capacitatile PS3-ului, MotorStorm va da senzatia ca sunteti intr-un film datorita efectelor cinematice cum ar fi motion blur, adancime maxima a camoului vizual si filmari in stil hollywoodian ale accidentelor care ne sunt prezentate in reluare intr-un mod spectaculos pe parcursul curselor.


Cat despre stilul de joc, s-a pus accentul pe lupta fizica dintre masini, lupta in care jucatorul pe langa faptul ca trebuie sa castige cursa, el trebuie sa supravietuiasca pana la final luptand cu eroism impotriva concurentilor violenti, folosind ca arma propriul vehicul.


La partea de sunet jocul foloseste Real-time Audio Manipulation, o experienta a muzicii ascultate in timpul jocului cu totul noua, in care echoul si reverbul sunt filtrate, oferind jucatorului o experienta live nemai-intalnita in timpul fiecarei curse.
Speram sa puteti supravietui pana la final si sa castigati in cele din urma medalia de aur in cadrul acestui festival haotic si brutal.


Trimite o felicitare !



Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania



Stiri anterioare  Alte Stiri
Formula One Championship Edition
Test Drive Unlimited
Project Gotham Racing 3
Need for Speed: Carbon
Noul TrackMania
Need For Speed: Carbon anuntat oficial
The Fast And The Furious: Tokyo Drift
Test Drive Unlimited
Auto Assault este gold
Test Drive: Unlimited vince pe PC