Half-Life 2: Episode Two


Mult asteptata continuare care trebuia sa fie un cadou pentru sarbatorile de iarna ale anului trecut este amanata pe toamna anului acestaIn iulie, vara anului trecut in timpul expozitiei de vara a celor de la Electronic Arts, Gabe Newell, CEO-ul de la Valve Software a surprins lumea prin prezenta sa pentru a anunta ca Half-Life 2 isi va face aparitia atat pe Xbox 360 cat si pe PS3. Ambele versiuni ale jocului aveau sa fie intitulate Half-Life 2: Episode Two si urmau sa fie lansate in timp pentru sarbatorile de iarna, odata cu lansarea si expension pack-ului pentru PC.


Desi noutatea nu a fost chiar atat de surprinzatoare, Newell spunand ca au intampinat unele probleme cu versiunea de Xbox 360, in schimb prezentarea unor momente din joc a lasat lumea cu gura cascata.
Mai apoi apare de nicaieri o versiune reinnoita a Team Fortress 2, care era crezut mort demult si ingropat, iar pe urma a fost prezentat un trailer a noului joc care ne salta dintr-o dimensiune intr-alta si anume Portal, insa multimea dorea mai mult.


Ca noroc, EA impreuna cu Valve au anuntat ca Team Fortress2, Portal si Half Life 2: Episode Two vor fi impachetate impreuna cu jocul original si vor fi vandute ca un singur pachet atata pentru Xbox 360 cat si pentru PS3. Expansion-ul pentru varianta de PC va include de asemenea cele doua jocuri, dar nu si jocul original.


La un moment dat se zvonea ca pachetul trebuie sa apara la inceputul anului dar in cele din urma EA a declarat ca jocul va aparea undeva in toamna anului acesta. Dar sa nu fim uimiti daca defapt lansarea va avea loc pe undeva prin octombrie sau noiembrie asa cum ne-au obisnuit cei de la Valve.
In cele din urma EA si Valve s-au decis asupra titlului si au anuntat ca jocul va fi lansat sub forma a doua pachete dupa cum urmeaza: primul este intitulat Orange Box, pachet ce va include originalul Half-Life 2, Episodes One and Two, Team Fortress 2, and Portal. Acest pachet is va face aparitia pe PC, Xbox 360 si PS3. Al doilea pachet scos spre vanzare va fi numit Black Box care va contine Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, and Portal dar care va fi lansat doar pe PC.


Pe langa aceste colectii de jocuri Valve urmeaza sa lanseze in decursul acestei luni Half-Life 2: Platinum, pachet ce va contine Half-Life 2, Half-Life 2: Deathmatch, Episode One, Counter-Strike: Source, and Day of Defeat: Source. Deocamdata ne vom multumi cu atat in timp ce ramanem in asteptarea Orange Box-ului si Black Box-ului.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet RomaniaStiri anterioare  Alte Stiri
Call of Duty 4
Virtua Fighter 5
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Halo 3 in actiune
Infernal
Final Fantasy XII
Splinter Cell: Double Agent
Armed Assault
GripShift
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl