Far Cry 2


Ei si acuma incotro o luam? Va spun eu: ne vom imbarca intr-un safari in toata regula.O combinatie de ‘Halo in paradis’ plus un arsenal de arme brut; asa a reusit Far Cry sa ne castige inimele de la prima incercare a jocului. In plus era un shooter foarte frumos si netezit la colturi in care aparitia vehiculelor de toate felurile, de la barci la jeep-uri, si amplasarea jocului in cea mai frumoasa jungla virtuala pe care am vazut-o vreodata, au facut ca gamer-ul sa reia jocul din nou si din nou fara a se plictisi.


Desi aveam impresia ca pentru sequel tot jungla va fi platoul in care se va desfasura actiunea, de data aceasta eroul nostru Jack Carver va pleca intr-un safari veritabil.Probabil va intrebati incotro? Cea mai probabila locatie va fi tinutul african din Mali deoarece majoritatea actiunii va avea loc in desertul Sahara sau cel putin asta ne arata desenele concept scoase pe furis de la Ubisoft.
Tot aici se regasesc si raurile Niger si Senegal, mai avem ceva paduri si o intreaga istorie coloniala franceza care explica infatisarea unei vile imperiale ascunse printre tufisuri intr-unul dintre desene.


Iar daca esti un maniac obsedat de experimente obscure ilegale cum sunt raufacatorii din Far Cry, atunci locatia perfect pentru acestea este o tara uriasa unde te poti pierde usor, in care poti mitui cu usurinta autoritatile si poti chiar sa-ti asamblezi de partea ta o politie privata si unde poti avea acces la resursele naturale.

Iar Mali nu duce lipsa de bogatii ale naturii, ba chiar dispune din abundenta mai ales de fosfati(utilizati in biochimie), aur(perfect pentru a te imbogati) si uraniu(va las pe voi sa ghiciti ce poti face cu el). Acesta fiind cocktail-ul pe care un om de stiinta nebun, cu gandul la dominatia mondiala, pur si simplu il adora.


Trebuie sa recunoastem ca tot decorul pare perfect dar ar mai incape cateva elemente… salbatice, mai ales ca Africa este plina de lei, crocodili, hipopotami si alte animale nu tocmai prietenoase. Insa vom astepta sa vedem daca pan’ la urma vom vana si altceva inafara de raufacatorii de care trebuie sa salvam lumea.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania
Stiri anterioare  Alte Stiri
Medal of Honor: Airborne
Half-Life 2: Episode Two
Call of Duty 4
Virtua Fighter 5
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Halo 3 in actiune
Infernal
Final Fantasy XII
Splinter Cell: Double Agent
Armed Assault