Wing Commander Arena


Pentru iubitorii de space shooters, EA ne aduce Wing Commander Arena.Acesta este un moment magic care pur si simplu nu poate fi descris in cuvinte. Fanii Win Commander au asteptat aproape un deceniu de la ultima lasare numita Secret Ops, iar acum aflam ca toti acesti ani in care fanii au ramas fideli francizei nu au fost pe degeaba.


Electronic Arts a anuntat oficial aparitia a Wing Commander Arena pentru Xbox Live Arcade in decursul verii acestui an. Acest titlu pune accentul pe multiplayer si include diferite moduri de joc find posibila imersia a pana la 16 gameri in joc.


Wing Commander Arena este un shooter spatial extrem de alert si dinamic in care jucatorii pot forma echipe pentru a se lupta intre ei. Playerii isi vor putea propulsa naveta personalizata prin spatiu, vor putea lansa torpile si bombe gravitationale mortale in timp ce vor urca in top.


"We're really excited to deliver unparalleled multi-player arcade action," spuse Chip Lange, EA Vice President. "The design for Wing Commander will appeal to both long-time fans of the franchise and immediately engage anyone who wants the melee style action of an arcade shooter."

Wing Commander Arena va debuta cu patru stiluri de joc si anume: single player, multi-team, multiplayer free for all si multiplayer duel. In cadrul jocului avem opt harti care includ team maps, free for all maps and dueling maps, asadar Wing Commander Arena ofera o experienta de gameplay pentru toti maniacii arcade chiar daca vor doar o partida rapida plina de actiune sau o lupta strategica mai indelungata.


Wing Commander Arena este produs si publicat de catre Electronic Arts in cooperare cu Gaia Industries. Acesta fiind al doilea titlu de la EA lansat pentru Xbox Live Arcade dupa ce va lansa intai Boom Boom Rocket in primavara acestui an.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet RomaniaStiri anterioare Alte Stiri
Far Cry 2
Medal of Honor: Airborne
Half-Life 2: Episode Two
Call of Duty 4
Virtua Fighter 5
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Halo 3 in actiune
Infernal
Final Fantasy XII
Splinter Cell: Double Agent