The Darkness


Lansarea site-ului oficial al jocului ne aduce noi screenshot-uri cu care sa ne delectam ochii.Starbreeze impreuna cu 2K Games au lansat site-ul oficial al celui din urma titlu si anume The Darkness, site care impreuna cu o gramada de artificii in flash ne aduce si cateva screenshot-uri noi al shooter-ului realizat dupa seria de benzi desenate cu acelasi nume si care isi va face aparitia in luna Mai.


Si ca sa va faceti o idee despre actiunea din joc va oferim in continuare cateva detalii. Protagonistul aventurii este Jackie Estacado, un asasin de temut, membru al familiei mafiote Franchetti avandu-l ca lider pe Paulie, varul sau nemilos. In seara celei de a 21-a aniversari a zilei de nastere, Jackie este posedat fara nici o explicatie aparenta de catre fortele intunericului.
Desi cu ajutorul entitatii supra-naturale care il poseda isi poate calca pur si simplu inamicii in picioare, aceasta entitate are o puternica vointa proprie. Jackie trebuie sa invete sa controleze intunericul care se ascunde in intertiorul lui folosindu-se de-o potriva de puterile intunecate pentru a-l detrona pe Paulie si pentru a-si indeplini destinul.


Jocul ne captiveaza cu o invaluire de genuri avand putina drama, un varf de cutit de crima moderna si putin mai mult horror supranatural, genuri pe care le vom parcurge atat din perspectiva first person cat si third person. Povestea jocului ne va duce prin diferite medii distructibile ale New York-ului, orash in care vom avea ocazia sa vizitam porturi, metrouri, acoperisuri ale cladirilor locatii unde vom infrunta tot felu de creaturi terifiante ale unei lumi paralele in care se ascunde intunericul.


Stiind ca cei de la Starbreeze au fost cei care s-au ocupat de joc suntem increzatori ca va fi un hit deoarece tot acestia sunt vinovati si de best-seller-ul The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.
Pentru a afla mai multe urmati link-ul catre pagina oficiala

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania


Stiri anterioare Alte Stiri
The Darkness
Wing Commander Arena
Far Cry 2
Medal of Honor: Airborne
Half-Life 2: Episode Two
Call of Duty 4
Virtua Fighter 5
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Halo 3 in actiune
Infernal