Alone in the Dark 5


O mica privire aruncata prin gaura cheii catre cel care va fi in mod sigur unul din cele mai controversate titluri ale acestui an.Zombi, monstrii, oribile creaturi taratoare formate din oase si materie fecala care iti intra pe sub piele. Toate aceste lucruri oripilante va vin in minte cand va ganditi la Alone in the Dark. Dupa o perioada indelungata de lucru, Eden Games au ajuns in cel de-al treilea si ultimul an de productie a partii a cincea din seria Alone in the Dark. In continuare va voi prezenta cateva caracteristici ale jocului ce promite a fi unul daca nu chiar cel mai controversat al anului.


Ca erou principal il avem din nou pe Edward Carnby care in acest episod va suferi cateva schimbari ale infatisarii optandu-se pentru un look tipic eroului de actiune contemporan. Se pare ca noul model va dispune de un detaliu care pur si simplu iti taie respiratia, close-up-urile ne redau atat de bine fata lui Carnby incat aproape ca se poate ‘simti’ adancimea cicatricii. Desi avem un Carnby cu o infatisare schimbata, el ramane acelasi erou care scotocea de sus in jos Derceto Mansion in jocul original.


Iar dupa spusele lui David Nadal, directorul studioului, acest din urma titlu este continuarea directa a jocului original ceea ce va impune anumite probleme de continuitate pentru ca dupa cum stiti primul joc isi desfasura actiunea in 1920. Cum ajunge Carnby in 2007 si cum se face legatura cu primul joc nu ne este dezvaluit inca pentru ca cei de la Atari tin povestea sub coperta si nu vor sa o dezvaluie decat in momentul lansarii pentru a nu strica tot farmecul pentru gamerii.


Structura jocului va fi cea dupa modelul episodic ale show-urilor televizate de tipul lost si 24. Durata fiecarui episod este intre 40 de minute si o ora, episod care la randul lui este impartit in cinci parti, fiecare parte avand un fel de recompensa care spera sa tina jucatorul lipit de monitor. Scopul fiecarui episod este acela de a supravietui. Pare simplu, dar nu este, deoarece Alone in the Dark 5 va da sansa sa luati voi decizii pe cont propriu si spera ca fiecare jucator sa reactioneze in felul lui, unii din voi alegand lupta directa, altii alegand fuga cea rusinoasa dar sanatoasa.


Care din aceste variante le veti alege ramane de vazut si vom astepta cu nerabdare lansarea jocului ce va avea loc in luna Mai anul acesta.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania
Stiri anterioare  Alte Stiri
Top 20 Free Adventure Games in 2006
Din nou Star Wars
Atlantis V anuntat
Sam and Max anuntat
Dreamfall: The Longest Journey este gold
Pathologic - data de lansare
Reprobates anuntat
Keepsake este Gold
Distribuitor pentru Dreamfall
Primul trailer pentru AoP:CT