The Club


The Club, o alta clona de Max Paine sau ceva cu totul nou?Facandu-si aparitia din spatele usilor inchise la E3 2006, a fost cel din urma proiect a celor de la Bizarre Creations, studioul stabilit in UK. Super talentatii developeri aflati in spatele titlului cu real succes al consolelor de generatie urmatoare si anume Project Gotham Racing 3, s-au aliat din nou cu cei de la SEGA avand o experienta trecuta placuta colaborand la proiectul Metropolis Street Racer lansat cu cativa ani in urma pe Dreamcast. Dar de data asta vom inlocui autovehiculele cu pistoale.Cu acest nou titlu cei de la Bizarre au creat o perspectiva unica a 3rd person shooter-ului, redefinind si reimprospatand mecanismul acestui gen, efect pe care l-au avut Project Gotham Racing si Metropolis Street Racer asupra genului racing.

Acest joc va fi din nou o prezentare a capacitatilor consolelor next-gen, ducand la extrem experienta grafica, audio si multiplayer, oportunitati ale hardwarerului next-gen care va oferi un gameplay nemai-intalnit la nici un joc de acest gen.

Jocul se axeaza pe un gameplay care creeaza dependenta si iti ofera multe satisfactii si care iti incearca indemanarea si reflexele la maxim pentru a demonstra atat tie cat si lumii intregi cat de priceput esti. Un stil unic, tonalitate si un storyline presarat cu energie si atitudine, acestea sunt atuurile jocului care te vor face sa-l joci din ce in ce mai mult pana cand te vei plictisi, desi acest lucru nu se va intampla prea curand.Actiunea va fi imprastiata pe intreg globul, avand sansa de a manui un arsenal impresionant de arme dealungul unor locatii extrem de variate si neobisnuite pe care nici macar nu le-ati visat vreodata.

Toate acestea fiind spunse, nu ne ramane decat sa asteptam lansarea jocului ce va avea loc prin Mai anul acesta, joc care in mod sigur va fi un punct de referinta pentru urmatoarele titluri ale acestui gen.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet RomaniaStiri anterioare  Alte Stiri
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
Crackdown
Spider-Man 3
Armored Core 4
The Godfather acum si pe PS3 !
Fuzion Frenzy 2
Alien Shooter : Vengeance
Sonic the Hedgehog
Superman Returns