Guild Wars: Sorrow's Furnace vine în septembrie


ArenaNet a anunțat data lansării și o mulțime de noi detalii despre primul add-on gratuit pentru MMORPG-ul Guild Wars, intitulat Sorrow's Furnace. Începând cu data de 7 septembrie, toți posesorii jocului Guild Wars se vor putea înscrie și primi autom



ArenaNet a anunțat data lansării și o mulțime de noi detalii despre primul add-on gratuit pentru MMORPG-ul Guild Wars, intitulat Sorrow's Furnace. Începând cu data de 7 septembrie, toți posesorii jocului Guild Wars se vor putea înscrie și primi automat acest update fără a li se percepe nici un fel de taxă.



















































Sorrow's Furnace oferă jucătorilor două noi regiuni mari deschise explorării: Grenth's Footprint și Sorrow's Furnace. Aceste regiuni vor oferi amatorilor un conținut de calitate superioară și provocator deopotrivă, cu noi quest-uri, noi monștri de căsăpit, noi item-uri și multe altele. Personajelor care și-au încheiat ascensiunea în Guild Wars, noile zone le vor oferi noi oportunități pentru explorare și recompensare. În plus, ArenaNet și-a dat mâna cu DirectSong.com pentru a-și răsplăti jucătorii cu un "mini pack" ce conține muzica din Sorrow's Furnace și un preview al Guild Wars Battle Pak 1, primul update muzical complet pentru Guild Wars, ce va fi disponibil la finele lunii septembrie. "Mini pack"-ul va fi lansat împreună cu Sorrow's Furnace și va fi, de asemenea, oferit gratuit jucătorilor.






















Stiri anterioare





Guild Wars PvP Extreme Weekend