Valhalla Knights


Valhalla Knights e un RPG tactic cu foarte multe optiuni, si un storyline deschis.



Valhalla Knights e un RPG tactic cu foarte multe optiuni, si un storyline deschis.


Sunt mai multe clase, respectiv mai multe puteri (skill) din care poti alege, si un sistem de batalie numit Gland Logic Battle. Ce inseamna ? Este o retea de 6x6 pe care te poti misca, si toate actiunile le faci aici; dai cu arma, mai dai o vraja, etc, etc. E pe o parte bazat pe sistemul cunoscut din jocurile gen Heroes of Might & Magic, pe de alta parte prezinta si elemente real-time.


Ceea ce e frumos e faptul ca ai la dispozitie peste 48,000 de arme si poti alege din 150 de caracteri.
Din pacate, story-ul jocului nu promite mari noutati, v-ati mai intalnit cu chestii din astea : esti un erou singuratic, care sufera de amnezie, si totodata un erou negativ le face rau oamenilor de langa time. Pai, ce sa faci, mergi si il infrunti. De aici urmeaza deznodamantul, dar oricum, ideea de baza (cel putin mie) nu pare una originala.


Mai vorbesti cu NPC din orase, mai cumperi ceva, iti faci arme, inveti vraji noi, dupa un timp t-i se alatura cativa camarazi ...
Totusi, e un lucru bun ca grafica face fata la standardele ziilelor de azi. Pe de alta parte, sunt foarte putine jocuri tip RPG pe PS, asadar sunt convins ca Valhalla Knights va fi binevenit pe sistemul oricarui jucator pe platforma PS.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero
Neverwinter Nights 2 e amanat
Gothic 3
Legend: Hand of God anuntat
Dungeon Siege II: Broken World este Gold
LotR: The White Council anuntat
Titan Quest @ Fanatic Gamer
Patch in lucru pentru Titan Quest
Titan Quest in magazine
Patch pentru Oblivion