The Godfather


La un an după ce făcuse ravagii pe PC și consolele "last-gen", The Godfather revine săptămâna asta pe încă două platforme, odată cu lansarea edițiilor de PlayStation 3 și Wii ale jocului celor de la Electronic Arts, în America.



La un an după ce făcuse ravagii pe PC și consolele "last-gen", The Godfather revine săptămâna asta pe încă două platforme, odată cu lansarea edițiilor de PlayStation 3 și Wii ale jocului celor de la Electronic Arts, în America. Pe PS3, jocul a fost botezat The Godfather: The Don's Edition și costă $59.99, în timp ce fanii Wii ar trebui să se uite după o cutie pe care scrie The Godfather: Blackhand Edition, având un preț mai puțin intimidant de $49.99. Ambele versiuni au fost dezvoltate de studioul EA Redwood Shores, și ar trebui să fie disponibile în toată lumea mâine, 23 martie, deloc întâmplător deodată cu lansarea consolei PlayStation 3 în teritoriile PAL.

Într-un comunicat ulterior emis azi, Electronic Arts au mai anunțat cele șase jocuri pegătite pentru lansarea europeană a PS3-ului de mâine, și anume:

- Def Jam: Icon
- The Godfather: The Dons Edition
- Need for Speed Carbon
- NBA Street Homecourt
- Fight Night Round 3
- Tiger Woods PGA Tour 07
EA vor adăuga peste 20 de alte titluri PS3 pe listă de-a lungul următorului an, inclusiv jocuri ca Burnout 5 și Army of Two.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
Crackdown
Spider-Man 3
Armored Core 4
The Godfather acum si pe PS3 !
Fuzion Frenzy 2