XBOX 360 in negru


Abia zilele trecute ce povesteam ultima oară despre acel Xbox 360 negru și atenția ne-a fost captată încă o dată de veștile ce fojgăiesc în jurul noii console întunecate a celor de la Microsoft.



Abia zilele trecute ce povesteam ultima oară despre acel Xbox 360 negru și, în ciuda agitației iscate după lansarea lui PlayStation 3 în Europa vineri, atenția ne-a fost captată încă o dată de veștile ce fojgăiesc în jurul noii console întunecate a celor de la Microsoft. Nu există nici la această oră un comunicat oficial care să detalieze incontestabilul Xbox 360 negru - sau Xbox 360 Elite, cum e numit - dacă la asta te așteptai. Dar am dat totuși peste niște fotografii făcute la linia de producție din China, arătând că noul model e cât se poate de real. Și (aproape) gata de lansare.

Pozele se pare că au fost făcute luna trecută, dar abia acum și-a luat un chinez inima în dinți și le-a publicat pe forumul TGFCer (unul dintre cele mai mari din China, cică-se), alături de următorul mesaj, așa cum l-a auto-tradus Google:

"As mobile phones, cameras can not be brought into plants. The key to reaching the buttocks no plans, joy!"
Pe cât de oripilați am fi de gândul că cineva și-a ascuns telefonul mobil în fond și la urma urmei, pentru a intra cu el pe furiș în fabrică și a face acele poze, nu putem decât să-i mulțumim că avem în sfârșit o dovadă mai palpabilă în sprijinul recentelor zvonuri despre Xbox 360 Elite. Una dintre imagini confirmă de asemenea HDD-ul de 120 GB, iar cât despre ieșirea HDMI, confirmarea (oarecum) acesteia vine direct de la un angajat Microsoft, via Xbox-Scene:

Q: Will the HDMI output on the revised 360 require any code changes?
A: No changes required.
Cu două zile în urmă, Mercury News mai spunea că Xbox 360 Elite va avea într-adevăr capabilități IPTV (Internet Protocol TV), dar nu și o unitate HD-DVD integrată sau inclusă în pachet. Din spusele majorității, modelul negru va costa $479, și va fi lansat din aprilie, în cantități limitate (vreo două sute de mii, conform unei relatări).

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania


Stiri anterioare  Alte Stiri
Vânzări Playstation
ATI Radeon X2900 XTX
Marc Ecko
XFX GeForce 8800
Top 20 USA
GeForce 8
Top 20 UK
Lord of the Rings: The White Council amanat !
Command & Conquer 3 : Kane Edition
Mortal Kombat : Armageddon