GTA 4, primul trailer


Îți poți imagina ce nebunie s-a dezlănțuit azi-noapte după ce Rockstar au scos primul trailer Grand Theft Auto IV.Îți poți imagina ce nebunie s-a dezlănțuit azi-noapte după ce Rockstar au scos primul trailer Grand Theft Auto IV. Pagina oficială a jocului a căzut în doi timpi și trei mișcări, dar noroc cu duzina de website-uri care în câteva minute găzduiau deja trailer-ul. Majoritatea aveau o calitate slabă și/sau logo-uri pe film, însă grație minunii tehnologice numită BitTorrent, am reușit să punem mâna pe versiunea originală la 720p. Așa că poți descărca acum trailer-ul GTA IV local - sau, în caz că serverele de streaming / download vor suferi și ele o soartă tragică, site-ul oficial pare să fi revenit online... pe moment.

Așa cum poți vedea (sperăm) din trailer, Rockstar ne va duce înapoi în Liberty City în New York, într-un oraș modelat cu un lux impresionant de amănunte, și mai plin de viață ca niciodată. Ciclul zi-noapte a avut și el parte de o îmbunătățire majoră în această reeditare next-gen, cu umbre și raze de lumină mișcându-se deodată cu soarele. Mașinile și victimele pietonii sunt de asemenea suficient de detaliați, iar dacă toate secvențele prezentate sunt din joc, arată chiar bine!

Trailer-ul ne face cunoștință și cu ceea ce ar putea fi personajul principal din Grand Theft Auto IV - un tip supărat cu accent rusesc, care tratează cu oameni. La propriu.

Cred că putem presupune liniștiți că tipul nu are de gând să "ajute oameni" de acum încolo, decât dacă se va ajuta pe el însuși mai presus de toate. Căci despre asta e orice joc GTA, până la urmă. Și, desigur, furtul de mașini. Și luarea prostituatelor la o plimbare (pe bancheta din spate). Și cam orice infracțiune imaginabilă. Inclusiv călcarea pe nervii lui Jack Thompson. Deci, nea' Jack, cum ți se pare până acum trailer-ul?

De fapt Jack e ocupat, sărbătorește detronarea de la Take-Two de azi-noapte...

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
F.E.A.R pe XBox 360
The Godfather
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
Crackdown
Spider-Man 3
Armored Core 4