Halo 3 beta pe 16 mai !


Mai sunt 36 de zile ! Astăzi, Microsoft și Bungie au pornit în sfârșit numărătoarea inversă spre începutul beta-ului multiplayer Halo 3.Mai sunt 36 de zile ! Astăzi, Microsoft și Bungie au pornit în sfârșit numărătoarea inversă spre începutul beta-ului multiplayer Halo 3, de acum stabilit să își deschidă porțile pe data de 16 mai. Norocoșii care au reușit să obțină un loc în beta, însă, se vor bucura doar pentru scurt timp, deoarece prima fază de testări publice va lua sfârșit pe 7 iunie. Adică după mai puțin de o lună, în condițiile în care mulți fani au cumpărat Crackdown sau au cheltuit în vreun fel bani pentru a intra în beta, în speranța de a face frag-uri toată vara.


Datele exacte de începere și închidere sunt 16 mai la ora 1 p.m. GMT, respectiv 7 iunie la ora 7:59 a.m. GMT. Iar dacă efemeritatea beta-ului nu era de ajuns, mai există și două condiții obligatorii pentru testarea lui Halo 3: în primul rând, doritorii trebuie să aibă o consolă Xbox 360 dotată cu hard drive, iar în al doilea rând, un cont Xbox Live Gold e de asemenea necesar.


Pentru noi, restul care salivăm de pe margine, Bungie oferă un nou trailer care ne va face să salivăm și mai abundent. În spatele titlului pompos "Is Quisnam Protero Damno!", se ascunde de fapt o prezentare amplă a dezvoltării componentei multiplayer din Halo 3. Tipii ne avertizează totuși că toate scenele in-game sunt din versiunea Alpha a jocului, care nu e deloc reprezentativă pentru cum va arăta în beta-ul public și, cu atât mai puțin, în versiunea finală așteptată pentru la toamnă. Trailer-ul poate fi luat de pe site-ul Bungie, după o verificare a vârstei mai mult sau mai puțin fictivă, dar neapărat majoră.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
GTA 4, primul trailer
F.E.A.R pe XBox 360
The Godfather
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
Crackdown
Spider-Man 3