Noutăti Blizzard


După o pauză mare anul trecut, Blizzard vor reveni în august 2007 cu a doua ediție a convenției lor ludice BlizzCon, dedicată jocurilor Warcraft, StarCraft și Diablo, precum și "jucătorilor care le-au făcut celebre în lumea largă".



După o pauză mare anul trecut, Blizzard vor reveni în august 2007 cu a doua ediție a convenției lor ludice BlizzCon, dedicată jocurilor Warcraft, StarCraft și Diablo, precum și "jucătorilor care le-au făcut celebre în lumea largă". Din cele anunțate azi-noapte pe site-ul evenimentului, BlizzCon 2007 va avea loc în Anaheim, California pe data de 3 și 4 august, iar prețul biletelor va fi de $100 / persoană. Detalii, pentru cei interesați, se găsesc în spatele link-ului de mai sus.

În alte știri viscoliene, ieri a fost lansat și primul expansion pentru jocul de cărți World of Warcraft TCG (Trading Card Game), numit Through the Dark Portal. Despre acesta, poți afla vrute și nevrute de pe site-ul Upper Deck Entertainment, iar pe scurt expansion-ul va aduce noi rase jucabile, abilități rasiale puternice și alte 'celea.
n sfârșit, Nether Drakes! Și ar face bine să anunțe StarCraft 2 / Diablo III la BlizzCon, de data asta... Ah da, și mai ziceam în titlu de o secțiune nouă, pe care o vom inaugura cât de curând aici pe Jucaushii! O secțiune dedicată în întregime lui World of Warcraft, cu noutăți, articole, ghiduri, filmulețe și ce-o să-i mai treacă prin cap lui Minel. Unii poate vă mai aduceți aminte de el din "Blah"-urile demențiale pe care le scria mai demult pe site-ul nostru. Dacă nu... n-are nimic, veți face cunoștință cu el săptămâna viitoare, sperăm.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?
Bug in Shivering Isles
Finalul scandalului la Take 2
Schimbari majore la Take 2
XBOX 360 in negru
Vânzări Playstation
ATI Radeon X2900 XTX
Marc Ecko
XFX GeForce 8800