Lost Planet : Extreme Condition pe PC


După vanzari de 1 milion, Lost Planet : Extreme Condition apare acum si pe PC.Ia te uită, cine s-a îndurat să onoreze PC-urile cu prezența-i! Lost Planet: Extreme Condition a devenit rapid unul dintre cele mai celebre jocuri de acțiune multiplayer pe Xbox 360, atingând deja 1 milion de vâzări de la lansarea sa din ianuarie, iar în curând s-ar putea bucura de un succes similar pe PC. Așa cum speram unii dintre noi, Capcom au anunțat la evenimentul de presă Gamers Day că lucrează cu nVidia pentru a stoarce tot ce-i mai bun din această viitoare versiune de PC... cel puțin din punct de vedere grafic.

Conform detaliilor oferite de Gamasutra, Lost Planet e optimizat pentru a folosi tehnologia DirectX 10 - care însă *nu* va fi necesară, deci am scăpat [de Vista]. Tipii au aflat de la nVidia și că jocul va avea suport pentru "Extreme High Definition" (XHD), cu rezoluții de până la 2560x1600, precum și "efecte speciale avansate, iluminare și umbre îmbunătățite".

Țais, suntem siguri că va arăta minunat. Dar va avea și un gameplay la fel de minunat - asta suntem nerăbdători să aflăm. Până acum, Capcom nu par să depună prea mult efort pentru adaptarea acestui port de PC: conform lui Gamespot, compania a mai dezvăluit la Gamers Day și "Internal Framework", "un sistem de development ce va permite unui singur joc să fie dezvoltat simultan pe mai multe platforme de la bun început". Deci ne putem aștepta ca gameplay-ul să fie foarte, foarte asemănător cu versiunea de consolă (ca în mai toate adaptările de PC ale lui Capcom). Și apropo, ar putea (sau nu) să existe și o viitoare versiune pe PS3.

Un reprezentant Capcom a dat doar declarații vagi în această privință, și nici nu a confirmat clar un sequel pentru Lost Planet. În schimb l-a sugerat oarecum implicit, recunoscând că "sunt mândri să avem un IP nou, și cu siguranță va mai urma și altceva pentru Lost Planet". Deci pe moment ne rezumăm la datele concrete: Lost Planet va fi lansat pe PC în luna iunie, la prețul de $39.99 și cu "content updates" numai bune de download. Sperăm că nu doar patch-uri...

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania