Noutăti despre GTA IV


Grămada de informații despre GTA IV pe care am început să o gustăm săptămâna trecută nu e nici pe departe epuizată.



Grămada de informații despre GTA IV pe care am început să o gustăm săptămâna trecută nu e nici pe departe epuizată. Ba, s-ar părea că o parte dintre cele anunțate în avanpremiera revistei Game Informer să nu fi fost întru totul corecte, iar Rockstar să ne inducă într-o eroare cât se poate de voită. Așa, "de efect". Deși sursele nu mai sunt la fel de oficiale, de data asta, un user de pe forumul GameFAQs susține că ar fi aflat direct de la un angajat Rockstar tot felul de lucruri interesante, pe care nu s-a sfiit să le împartă cu restul lumii.

Românii de la fansite-ul GrandTheftAuto.ro le-au adunat degrabă și le-au reprodus într-o formă mai ușor lizibilă, după cum urmează:

"-> Personajul principal nu este Niko Ballic, iar Rockstar se joaca putin cu mintile noastre. Personajul principal va fi de fapt Roman Petronov (estonian), varul lui Nikko care este responsabil pentru venirea acestuia in SUA. Roman il pacaleste pe Niko (chestia asta fiind si oficiala) sa vina in SUA pentru a trai aceeasi viata glorioasa, dar de fapt are nevoie de ajutorul lui in niste conflicte cu mafia. El lucreaza la o firma de taxi.
-> Desigur vom putea juca cu Nikko Ballic, insa numai prologul, acesta urmand sa fie ucis, iar Roman sa intre intr-o depresie si ura de sina a carei singura scapare este razbunarea.
-> Niko Ballic provine dintr-o aripa paramilitara/mafioata din Estonia, iar invitatia varului sau Roman, vine la momentul perfect.
-> Niko va muri intr-o tranzactie cu droguri pentru a recupera niste bani, cu una din cele patru mafii din joc, aparent una sud-americana ca si Cartelul din GTA III.
-> Pe langa cartelul sud-american, va mai exista mafia italiana si cea ruseasca, intre ele existand un mare conflict -Roman va face misiuni pentru ambele tabere.
-> Vor exista aparate de pilotat si anume 3 elicoptere: unul al politiei, unul al presei locale (W.I.L.C.) si ultimul al unei persoane careria ii vei rezolva niste treburi.
-> Nu vor exista biciclete, insa vor exista 6 tipuri de motociclete.
-> NPC-urile vor actiona precum jucatoru (nu ca o reactiune) - adica vei fi jefuit de bani si de masina, ajutat.
-> Vei putea urca ierarhic in trei mafii locale."
Într-o știre ulterioară, tot ei au revenit cu alte câteva precizări, la fel de neoficiale, pe care te poftim să le citești direct de la ei, dacă mai ți-e încă poftă.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Lost Planet : Extreme Condition pe PC
Naruto
Halo 3 beta pe 16 mai !
GTA 4, primul trailer
F.E.A.R pe XBox 360
The Godfather
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club
Teenage Mutant Ninja Turtles