Silverfall acum si pe PS


Lansat cu mai puțin de o lună în urmă pe PC de către Deep Silver (în Europa) și Atari (în SUA), Silverfall s-a dovedit a fi un joc role-playing destul de fad.Lansat cu mai puțin de o lună în urmă pe PC de către Deep Silver (în Europa) și Atari (în SUA), Silverfall s-a dovedit a fi un joc role-playing destul de fad. Dar în ciuda notelor sale modeste primite în review-uri, un alt publisher și-a anunțat azi intenția de a-l aduce pe consola PlayStation Portable, sperăm noi într-o manieră mai plăcută. Compania cu pricina e recent zguduita Take-Two Interactive, iar lansarea e planificată pentru luna iunie 2007... cel puțin în Europa.

Plasat într-o "lume fantasy uimitoare", spun ei, Silverfall se mândrește cu "lumi întinse pline cu diferite creaturi" (ed. - creaturi diferite, uau, ca să vezi!). Jucătorii trebuie să se alăture uneia dintre cele două mari puteri, într-o lume în care forțele naturii fac casă de piatră cu tehnologia. De-a lungul aventurii, jucătorul va lua decizii care îi vor afecta în mod direct destinul.

Presupunând că elementele de gameplay expuse în comunicatul de azi sunt valabile pentru versiunea portabilă a lui Silverfall, jucătorii vor avea parte de moduri de joc multiplayer competitive și cooperative deopotrivă, pentru patru, respectiv doi jucători. Silverfall mai promite o libertate totală de dezvoltare a personajului, precum și o abordare tactică a luptelor - cu peste 80 de "character attributes" permițând o personalizare temeinică, pe măsură ce îți croiești drum printre 35 de creaturi și șapte "boși", fiecare cu propriile puncte forte și călcâie ale lui Ahile.

Din diverse motive, totuși, entuziasmul mă ocolește...

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Un nou Lord of the Rings pe 2008
Valhalla Knights
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero
Neverwinter Nights 2 e amanat
Gothic 3
Legend: Hand of God anuntat
Dungeon Siege II: Broken World este Gold
LotR: The White Council anuntat
Titan Quest @ Fanatic Gamer
Patch in lucru pentru Titan Quest