Pachet frumos pt. Command & Conquer 3


Bătătorind calea spre viitorul Mod SDK ce va permite crearea - și jucarea - de scenarii single-player complete (și campanii, pesemne), Electronic Arts au lansat zilele trecute editorul Worldbuilder pentru Command & Conquer 3: Tiberium Wars.



Bătătorind calea spre viitorul Mod SDK ce va permite crearea - și jucarea - de scenarii single-player complete (și campanii, pesemne), Electronic Arts au lansat zilele trecute editorul Worldbuilder pentru Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Acesta e practic un editor de hărți ce poate fi folosit pentru crearea de hărți skirmish / multiplayer, și e disponibil acum pentru download de pe site-ul oficial al jocului. Pachețelul de 7.7 MB include și un manual stufos de instrucțiuni, iar pentru a pune comunitatea de fani cu burta pe editor, EA au promis că în săptămânile următoare vor alege cele mai bune hărți și le vor pune chiar pe site-ul oficial.

De remarcat, totuși, că versiunea actuală a lui Command & Conquer 3 nu e compatibilă cu campaniile single-player create de jucători încă, deci pe moment poți pune în practică doar hărțile multiplayer sau skirmish create cu toolset-ul Worldbuilder. Pentru tărășenia completă, fanii vor trebui să aștepte lansarea unui Mod SDK separat, în viitorul apropiat.

Iar apropo de așteptat, cei care tânjesc la versiunea de Xbox 360 a jocului pot găsi un demo C&C 3 pe Xbox Live Marketplace. Download-ul imens de 1 GB se zice că ar include două misiuni single-player, un tutorial și suport pentru multiplayer prin Xbox Live. Versiunea finală de consolă apare pe 10 mai.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania


Stiri anterioare  Alte Stiri
Nou expansion pt Heroes 5
Sparta: Ancient Wars
Company of Heroes
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Heart of Empire: Rome
Battlestations : Midway
Paraworld Demo
Medieval II: Total War
Halo Wars
Football Manager 2007