PS Portable mai ieftin in Europa


Din 4 mai, când consola portabilă a celor de la Sony ajunge la £129.99 în Marea Britanie, și €169.99 în restul Europei.Sony ieftinise consola PlayStation Portable în SUA cu $30, de la $199.99 la $169.99, în toiul speculațiilor - și speranțelor - pentru un PlayStation 3 mai ieftin. Acea reducere de preț rămâne doar un simplu zvon, până în ziua de azi, dar măcar ne vom putea bucura și noi, europenii, de un PSP mai ieftin... în curând. Mai exact din 4 mai, când consola portabilă a celor de la Sony va ajunge la £129.99 în Marea Britanie, și €169.99 în restul Europei (dar evident mai scumpă în România, că deh...).

Momentan, prețul recomandat de Sony în afara spațiului mioritic e de £149.99 / €199.99, deci reducerea de €30 va fi similară celei practicate în SUA. Chiar și așa, însă, PSP-ul va rămâne considerabil mai scump decât un Nintendo DS, care în Anglia costă doar £99.

Pe de altă parte, consola în sine nu e singura care se ieftinește. Din cele relatate de GI.biz, Sony va reduce și prețul câtorva jocuri PSP la £14.99 - începând cu Ridge Racer 2, Tekken: Dark Resurrection, Killzone: Liberation, LocoRoco și Moto GP.

Și apropo de jocuri, divizia Sony din America a anunțat recent cele mai proeminente jocuri ce vor fi lansate în Q2 2007, pe PS2, PSP și PS3. Poți vedea lista întreagă pe Gamasutra, dar de dragul relevanței, vom înșira mai jos doar jocurile de PlayStation Portable:

-> Alien Syndrome (Sega)
-> Crazy Taxi: Fare Wars (Sega)
-> Crush (Sega)
-> Dungeon Maker: Hunting Ground (XSEED)
-> Final Fantasy (Square Enix)
-> Final Fantasy II (Square Enix)
-> Harvest Moon Boy & Girl (Natsume)
-> Ridge Racer 2 (Namco)
-> Test Drive Unlimited (Atari)
-> Tom Clancy's Ranbow Six: Vegas (Ubisoft)
-> Valhalla Knights (XSEED)

Drept să spun, m-a cam lăsat în ceață lista asta, din moment ce Test Drive Unlimited și Valhalla Knights au fost deja lansate în SUA. Și desigur Ridge Racer 2 se numără printre jocurile care vor fi ieftinite în Europa, unde e disponibil încă de anul trecut.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?
Bug in Shivering Isles
Finalul scandalului la Take 2
Schimbari majore la Take 2
XBOX 360 in negru
Vânzări Playstation