LOTR Online


Lord of the Rings Online a fost în sfârșit lansat săptămâna aceasta, marcând debutul unuia dintre cele mai așteptate titluri massively-multiplayer din 2007 - sau chiar cel mai așteptat, presupunând că Age of Conan va fi amânat iar, și nepunând la soc



Lord of the Rings Online a fost în sfârșit lansat săptămâna aceasta, marcând debutul unuia dintre cele mai așteptate titluri massively-multiplayer din 2007 - sau chiar cel mai așteptat, presupunând că Age of Conan va fi amânat iar, și nepunând la socoteală expansion-ul lui World of Warcraft, The Burning Crusade.



După peste patru ani de dezvoltare (și chiar mai mulți ani de speculații stârnite de Sierra Online mai demult), noua ofertă online a studioului Turbine a fost lansată simultan în Europa de Codemasters Online Gaming, și peste ocean de Midway Games.



Momentul apoteotic a fost sărbătorit cu evenimente de lansare în miez de noapte prin Statele Unite, dar fără cine știe ce premii extravagante: doar niște postere semnate, card-uri pre-paid și tricouri amărâte (nici măcar jocul full). Așa că nu-i de mirare că unele dintre ele au fost un dezastru total. Să sperăm totuși că jocul în sine - care e mai mult decât promițător - să nu aibă aceeași soartă.



Mai important, însă, comunicatul lui Midway e însoțit și de anunțul primului update - gratuit - pentru LotR Online, numit Shores of Evendim, și planificat pentru lansare în luna iunie. Acesta va include o regiune complet nouă, peste 60 de quest-uri suplimentare, raidul Battle for Helegrod, nouă monștri noi și niscaiva îmbunătățiri majore.



Ciudat e că e-pistola emisă de Codemasters nu amintește deloc de Shores of Evendim, deci putem doar să presupunem că acesta va fi disponibil și în Europa tot cam pe atunci.


Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Guild Wars 2 in ultima treime a anului !
Age of Conan: Hyborian Adventures
World of Warcraft: The Burning Crusade
Vanguard - Saga of Heroes
World of Warcraft: The Burning Crusade
Corum Online
Expansion Pentru Guild Wars
Schimb de personaje la liber in WoW
WORLD OF WARCRAFT... de vara la Fanatic Gamer!
Beta-test EVE Online in China