F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS


Cele mai importante lansări pe PlayStation 3 de săptămâna asta sunt cam singurele lansări noi pe PS3, nepunând la socoteală NBA 2K7 - care era disponibil în SUA încă de la debutul consolei în noiembrie 2006, dar din diverse motive apare abia azi în E



Cele mai importante lansări pe PlayStation 3 de săptămâna asta sunt cam singurele lansări noi pe PS3, nepunând la socoteală NBA 2K7 - care era disponibil în SUA încă de la debutul consolei în noiembrie 2006, dar din diverse motive apare abia azi în Europa. Ați putea spune că The Elder Scrolls IV: Oblivion este chiar mai vechi, din moment ce Bethesda lansase inițial versiunile de PC și Xbox 360 cu peste un an în urmă. Versiunea de PS3, pe de altă parte, a sosit abia pe final de martie 2007 în America de Nord, iar începând de azi, Ubisoft o oferă și fanilor din Europa - sau cel puțin din Marea Britanie.



Deși evident că nu au precizat asta în comunicatul de ieri, nu uitați că versiunii de PlayStation 3 a lui Oblivion îi lipsesc acele extra downloads care au făcut "celebre" versiunile de PC / Xbox 360, iar conform producătorilor de la Bethesda, funcția de detectare a mișcării din controller-ul PS3 SIXAXIS e complet inutilă pentru Oblivion.



Cealaltă lansare majoră de PS3 e desigur F.E.A.R., de la Vivendi / Sierra. Dezvoltat inițial de Monolith Productions pentru PC, terifiantul shooter a fost portat ulterior pe Xbox 360 de către Day 1 Studios, și tot ei sunt responsabili și de această nouă versiune de consolă. Pentru a afla mai multe despre schimbările aduse de F.E.A.R. pe PlayStation 3, ai la dispoziție acest interviu cu senior-producer Rob Loftus pe Playfuls (versiunea engleză a site-ului nostru).


Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?
Bug in Shivering Isles
Finalul scandalului la Take 2
Schimbari majore la Take 2
XBOX 360 in negru