Hell in Vietnam


Un nou joc de acțiune din Vietnam! După jocuri precum Vietcong, Men of Valor: Vietnam sau Conflict: Vietnam, se pare că un nou titlu de acțiune despre sângerosul război din sud-estul Asiei va apărea în viitorul apropiat.



Un nou joc de acțiune din Vietnam! După jocuri precum Vietcong, Men of Valor: Vietnam sau Conflict: Vietnam, se pare că un nou titlu de acțiune despre sângerosul război din sud-estul Asiei va apărea în viitorul apropiat. Intitulat The Hell in Vietnam, acesta a fost dezvăluit datorită nou-lansatei secțiuni dedicate, de pe site-ul companiei producătoare City Interactive.

Fiind un first-person shooter cu acte în regulă, noul joc ne va oferi 8 misiuni, arme autentice (drept exemple, remarc M16 A1 assault rifle, M14 semiautomatic rifle, M79 CAW grenade launcher de partea americanilor și AK-47 assault rifle, PPsh 41 automatic, RPG-7 rocket launcher de partea armatei Vietnamului) și, cel mai mai important aspect după părerea mea, diferite vehicule, elicoptere și bărci pe care le vom putea folosi.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Starcraft 2 anunțat oficial !!!
Exodus from the Earth
Cellfactor : Revolution gratis
Noi detalii despre GTA 4
Galactic Dream : Rage of War
Command & Conquer Tiberium Wars
Civilization IV: Beyond the Sword
Criza PlayStation
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 amânat