Halo 2 PC se mai amână


Se pare că cei de la Bungie mai amână cu încă o săptămână shooter-ul lor multiplayer pe PC.



Se pare că cei de la Bungie mai amână cu încă o săptămână shooter-ul lor multiplayer pe PC. În loc de lansarea anunțată anterior pentru 18 mai, cele mai importante magazine din Anglia afișează acum 25 mai ca nouă dată de apariție a jocului, relatează CVG. Cică GAME, Virgin Megastore and HMV vor s-o lanseze pe 25 mai, zic ei, iar având în vedere că GAME a preluat Gamestation săptămâna trecută, probabil că același lucru e valabil și pentru cei din urmă.



Dacă mai pui la socoteală și faptul că Halo 2 va rula doar pe Windows Vista, și că jucătorii pe PC nu se vor putea înfrunta cu cei de pe Xbox 360, ai putea avea o presimțire că versiunea de PC va fi departe de succesul comercial al versiunii de Xbox. În același timp, această amânare înseamnă și că Microsoft își vor lansa serviciul Games for Windows Live în Europa (pe 18 mai) fără atracția principală; sau, îndrăznim să spunem, fără absolut nici o atracție reală!



Așa cum povesteam și în martie, port-ul de PC al lui Halo 2 va include totuși un Map Editor, și va putea fi jucat ori cu mouse și tastatură, ori cu controller-ul Xbox 360 pe Windows.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Fracture
Lineage 3 - codul furat
Hell in Vietnam
Starcraft 2 anunțat oficial !!!
Exodus from the Earth
Cellfactor : Revolution gratis
Noi detalii despre GTA 4
Galactic Dream : Rage of War
Command & Conquer Tiberium Wars
Civilization IV: Beyond the Sword