Test Drive Unlimited 2 în 2008 ?


Cine știe, poate vom avea parte de un nou joc Test Drive Unlimited.



Mai știți când Atari au vândut seria Driver lui Ubisoft, vara? Dacă da, s-ar putea putea să-ți amintești atunci și că unul dintre motivele invocate pentru afacerea de €19 milioane (în afară de rahatul financiar în care se aflau) a fost că doreau să își concentreze portofoliul pe doar câteva francize. Iar întrucât Test Drive Unlimited e cea mai notabilă serie de curse rămasă (încă) în posesia lor, e normal să presupunem că vor continua să se "concentreze" asupra ei prin mulgerea altor continuări.
Exact ce fel de sequel-uri au în plan, asta deja e cu totul altă poveste. O poveste care, conform site-ului polonez GRY-OnLine, tocmai s-a mai clarificat nițel azi. Citând o sursă anonimă, dar "100% de încredere", tipii susțin că Test Drive Unlimited 2 se află într-adevăr în lucru, cu o lansare preconizată pentru martie 2008 pe PC și Xbox 360. Țin să reamintesc că noul TDU - care a fost primit destul de bine pe toate platformele - a fost lansat și pe PlayStation 2 și PSP. Deci ar fi destul de ciudat ca Atari să nu pregătească și o lansare pe PS3 a lui Test Drive Unlimited 2 (presupunând că informația de pe GRY-OnLine e corectă).

În afară de platforme, tipii prezic și că sequel-ul va introduce curse off-road, un sistem de vreme dinamică și, din ce au transmis pe Blue's, peste 2400 Km de drumuri mai mult sau mai puțin exotice. Ceea ce înseamnă că sequel-ul ar putea avea o lume mai largă, comparativ cu cele 1000 mile (1600 Km) incluse cică în primul TDU. Iar asta e excelent, pentru că șofatul de capul tău e punctul forte al jocului.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Race Driver One
MotorStorm
Formula One Championship Edition
Test Drive Unlimited
Project Gotham Racing 3
Need for Speed: Carbon
Noul TrackMania
Need For Speed: Carbon anuntat oficial
The Fast And The Furious: Tokyo Drift
Test Drive Unlimited