Cellfactor : Revolution gata


Jocul e gata. Să ne bucurăm cu toții de lansarea versiunii complete - și mai presus de toate gratuite - a lui CellFactor: Revolution!



Jocul e gata. Să ne bucurăm cu toții de lansarea versiunii complete - și mai presus de toate gratuite - a lui CellFactor: Revolution! A trecut ceva vreme de la acel tech demo, "Combat Training", până la jocul full, dar tipii de la Artificial Studios, împreună cu sud-americanii de la Immersion Games și egiptenii de la Timeline Interactive au scos-o finalmente la capăt. Așa cum se lăudau în urmă cu o lună, aceștia au lansat versiunea completă a lui CellFactor: Revolution ca un download gratuit, să se bucure toată lumea de el... mai mult sau mai puțin.

"Mai puțin", adică, pentru marea majoritate a jucătorilor care nu au un procesor AGEIA PhysX înfipt în calculator, și cărora li se permite să joace doar împotriva A.I.-ului, și doar pe două hărți. Jucătorii mai bine dotați vor putea să se împuște prin multiplayer și împotriva altor oameni, plus că vor avea acces la campania single-player completă ce include încă trei niveluri "extreme PhysX", menite să scoată în evidență un "gameplay fizic cu rost".

Mă rog, dacă vrei să descarci CellFactor: Revolution, ai la dispoziție o listă de mirrors pe site-ul oficial. Numai vezi să ai 860 MB liberi pentru download, și cât i-o mai fi trebuind pentru instalare.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Chrome - SpecForce. Vechi, dar bun.
Halo 2 PC se mai amână
Fracture
Lineage 3 - codul furat
Hell in Vietnam
Starcraft 2 anunțat oficial !!!
Exodus from the Earth
Cellfactor : Revolution gratis
Noi detalii despre GTA 4
Galactic Dream : Rage of War