Noutati Blizzard si StarCraft 2


Nu se știe încă despre ce anunț e vorba, dar 19 mai se apropie, iar odată cu el vine și ziua în care ar trebui să aflăm dacă următorul joc Blizzard va fi într-adevăr StarCraft 2, sau un MMO (World of) StarCraft - altceva slabe șanse să fie.



Nu se știe încă despre ce anunț e vorba, dar 19 mai se apropie, iar odată cu el vine și ziua în care ar trebui să aflăm dacă următorul joc Blizzard va fi într-adevăr StarCraft 2, sau un MMO (World of) StarCraft - altceva slabe șanse să fie. Cel din urmă pare să adune tot mai mulți adepți în ultima vreme, în ciuda argumentelor credincioșilor în StarCraft 2 care spun că nu poate fi vorba despre un nou joc online massively-multiplayer, întrucât viscolienii nu și-ar face singuri concurență. Eh, na?

În timp ce o altă numărătoare inversă de pe site-ul Fallout 3 se apropie cătinel de zero, Blizzard au pornit și ei un countdown ieri, când pagina principală a companiei a fost schimbată subit. Acum afișează un "timeline" cu toate jocurile lor de pe vremea lui Warcraft în 1994, și până la World of Warcraft un deceniu mai târziu. Diablo, StarCraft, Diablo II și Warcraft III apar toate, desigur, și poate merită remarcat faptul că nu e listat nici un add-on - deci anunțul unui al doilea expansion WoW cam iese din discuție pe 19 mai, când numărătoarea inversă va ajunge la acel misterios semn de întrebare...

Ieri, pagina afișa imagini cu Warcraft și Warcraft II deopotrivă, iar azi apare doar una cu Diablo. În mod normal, StarCraft ar trebui să urmeze mâine, iar socotind că e singurul titlu care nu a primit nici până acum un sequel, avem și mai multe motive să credem că treaba asta se va schimba sâmbătă.

Va fi oricum o săptămână infernală pentru fanii Blizzard.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?
Bug in Shivering Isles