Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei


Sony Online Entertainment (SOE) e una dintre companiile care a stârnit furia multor jucători de MMO-uri, din motive prea numeroase pentru a fi înșirate.



Sony Online Entertainment (SOE) e una dintre companiile care a stârnit furia multor jucători de MMO-uri, din motive prea numeroase pentru a fi înșirate. Dar de data asta, vina îi revine altcuiva. Drama ludică izbucnită săptămâna asta ne dezvăluie că Sigil Games Online trece printr-o perioadă tulbure, după ce și-a concediat o bună parte - dacă nu chiar majoritatea - angajaților. Vestea e una nasoală în primul rând pentru abonații lui Vanguard: Saga of Heroes, candidatul de bază la titlul de "Cel mai dezamăgitor MMORPG din 2007".

Conform F13.net, "pe la ora 4:30 PM [ieri], angajații Sigil au fost chemați să se întâlnească afară. Moment în care au fost concediați. Pe loc." Întrebarea pusă apoi nu e "Câți?" angajați au fost zburați, ci "De către cine?". Site-ul respectiv nu crede că ar fi fost Brad McQuaid - șeful și co-fondatorul studioului, fost developer la EverQuest (cunoscut și ca "bullsh*tter extraordinaire" în unele cercuri). Însă chiar dacă nu el a fost "călăul", lipsa de interes a lui Brad față de propriul său studio se prea poate să fie principala cauză pentru soarta sumbră a lui Sigil.



Așadar în timp ce Vanguard se apropia de termenul limită, cu o puzderie de probleme evidente încă din timpul beta-ului, dom' șef se pare că avea lucruri mai bune de făcut decât să aibă grijă de funcționarea studioului său. Să fie acesta începutul sfârșitului pentru Vanguard? Probabil, chit că SOE susține că "jocul va continua". În orice caz, Sigil se cam duce de râpă, iar dacă unii dintre angajați și-ar putea găsi alt loc de muncă în cadrul SOE, sperăm ca acesta să nu fie și cazul lui Brad. A făcut deja destule!

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?