Serious Sam 3 în 2009


Nu e un secret faptul că Serious Sam 3 se află în lucru la Croteam, la fel cum nu e un secret faptul că tipii lucrează și la un alt proiect: chestia asta se știa din decembrie 2005.



Nu e un secret faptul că Serious Sam 3 se află în lucru la Croteam, la fel cum nu e un secret faptul că tipii lucrează și la un alt proiect: chestia asta se știa din decembrie 2005. Dar săptămâna asta am început în sfârșit să primim niște indicii cu privire la ce fel de joc va fi acest "alt proiect" al lor! Mai întâi, hai să scăpăm de o treabă evidentă și să spunem că ambele jocuri sunt dezvoltate folosind tehnologia Serious Engine 3 a celor de la Croteam, la care meșteresc deja de ceva vreme.

Legat de Serious Sam 3, ne așteptăm la aceeași nebunie explozivă care ne-a năucit și în primele două capitole, deși nu avem detalii exacte despre direcția în care ne va duce a treia parte. Dar mai e încă destul timp să aflăm mai multe, întrucât se pare că Serious Sam 3 ar putea veni după celălalt joc Croteam - un shooter tactic militar.



Se dezvăluie și că studioul Croteam a încercat (și eșuat) să colaboreze cu id Software, pentru a lucra la continuarea uneia dintre seriile lor. În timp ce producătorii nu au intrat în detalii despre nici unul dintre proiecte, publisher-ul Gamecock Media Group tocmai a anunțat că va publica "jocul încă neintitulat" al celor de la Croteam. Din nou, fără amănunte, doar un termen vag de lansare - 2009 - și o listă la fel de vagă de platforme: "Windows PC and specific next-gen consoles"...

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Cellfactor : Revolution gata
Chrome - SpecForce. Vechi, dar bun.
Halo 2 PC se mai amână
Fracture
Lineage 3 - codul furat
Hell in Vietnam
Starcraft 2 anunțat oficial !!!
Exodus from the Earth
Cellfactor : Revolution gratis
Noi detalii despre GTA 4