Lost Planet : Extreme Condition demo pe PC


Tot așteptând să apară și pe PC două dintre cele mai celebre jocuri multiplayer pe Xbox Live, ironia face ca primul PC demo lansat să fie cel al lui Lost Planet - disponibil pe Xbox 360 de câteva luni - în timp ce nici până acum nu am avut ocazia săTot așteptând să apară și pe PC două dintre cele mai celebre jocuri multiplayer pe Xbox Live, ironia face ca primul PC demo lansat să fie cel al lui Lost Planet - disponibil pe Xbox 360 de câteva luni - în timp ce nici până acum nu am avut ocazia să jucăm un demo pentru port-ul de PC al lui Halo 2, planificat pentru lansare săptămâna viitoare. Cu riscul de a ne repeta, întârzierea față de versiunea originală de Xbox a ajuns la doi ani și jumătate lungi cât China! Hmmpf... în fine, să trecem la subiect.

Așa cum ne-au informat cei de la Capcom pe finalul săptămânii trecute, și din nou astăzi, tocmai au lansat un PC demo ce include ambele demo-uri apărute anterior pe Xbox 360, single- și multiplayer. Pe lânga asta, ne pune la dispoziție și o unealtă de testare a performanței calculatorului, măsurată ca de obicei în frame-uri pe secundă, folosind o secvență "flyby" printr-un nivel.

PC demo-ul lui Lost Planet poate fi descărcat de la nVidia în două variante: una pentru DirectX 9 (i.e. Windows XP), și una pentru DirectX 10 (Windows Vista). Alegi ce-ți pică mai bine, oricum ambele au cam aceeași mărime, 370 MB plus sau minus...

Dacă primești ceva erori la lansare pe DirectX 9, încearcă să descarci ultima versiune de DX de pe site-ul Microsoft. Deși eu unul nici după asta n-am izbutit să-i dau drumul, din motive care au poate legătură cu grosimea stratului de praf așternut pe componentele-mi ce urlă după un upgrade hardware. Și să mai zici că-s "evil" consolele.

Jocul complet e așteptat să apară pe PC la sfârșitul lunii iunie.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Tomb Raider Anniversary acum si pe Wii
Tom Clancys EndWar
Mass Effect amânat
Obscure 2 anuntat
Noutăti despre GTA IV
Lost Planet : Extreme Condition pe PC
Naruto
Halo 3 beta pe 16 mai !
GTA 4, primul trailer
F.E.A.R pe XBox 360