Midnight Club : Los Angeles va apare si pe PS si XBox 360


Prin 2003, pe când seria Need for Speed începuse deja să-și calce mulți fani pe nervi, Rockstar îi primea în Midnight Club II cu o lume vastă și deschisă de curse urbane.Prin 2003, pe când seria Need for Speed începuse deja să-și calce mulți fani pe nervi, Rockstar îi primea în Midnight Club II cu o lume vastă și deschisă de curse urbane. Spre deosebire de NFS: Underground, lansat ulterior anul acela, MC2 le dădea jucătorilor mult mai multă libertate de "explorare", o experiență de racing mai diversă (inclusiv motociclete), și aș zice provocări mai distractive. Mai mult "GTA", într-un fel. Dar cu toate astea, din păcate, venea și o doză zdravănă de frustrare, iar în final jocul lăsa o impresie de excelență ratată.

Să fie oare al patrulea Midnight Club "bujia lipsă"? Bine-ar fi. Iar grație noului anunț făcut de Rockstar, începând de azi avem și un nume de care să ne agățăm speranțele: Midnight Club: Los Angeles. Se îndreaptă spre PlayStation 3 și Xbox 360, și ar trebui să ajungă la începutul lui 2008 zic ei.

Numele în sine ar putea stârni ceva îngrijorare cu privire la dimensiunea jocului, socotind că Los Angeles era doar unul dintre cele trei orașe din Midnight Club II, alături de Paris și Tokyo. Însă sperăm ca producătorii seriei de la Rockstar San Diego să compenseze cu mult mai multă finisare, în caz că vor micșora lumea jocului.

Sigur, mergem doar pe ghicite aici, pentru că doar asta putem face momentan, în lipsa unor amănunte concrete despre Midnight Club: Los Angeles. Cea mai elocventă precizare pe care am găsit-o în comunicatul emis de Rockstar ar fi că jocul promite să ofere "a truly immersive next-generation racing experience that is second to none". Chestie care mie cel puțin nu-mi spune o boabă.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Test Drive Unlimited 2 în 2008 ?
Race Driver One
MotorStorm
Formula One Championship Edition
Test Drive Unlimited
Project Gotham Racing 3
Need for Speed: Carbon
Noul TrackMania
Need For Speed: Carbon anuntat oficial
The Fast And The Furious: Tokyo Drift