Halo 3 - data de lansare anuntat


Vorbind de jocuri celebre de Xbox 360, cei "câțiva" fani care așteaptă Halo 3 pot în sfârșit să răsufle ușurați, pentru că Microsoft a anunțat azi primul termen solid (și poate chiar final) de lansare a viitorului shooter marca Bungie.



Vorbind de jocuri celebre de Xbox 360, cei "câțiva" fani care așteaptă Halo 3 pot în sfârșit să răsufle ușurați, pentru că Microsoft a anunțat azi primul termen solid (și poate chiar final) de lansare a viitorului shooter marca Bungie. Și se pare că zvonurile cu "septembrie" aveau dreptate: dacă totul merge strună, Halo 3 va fi lansat pe 25 septembrie 2007 în America, și doar o zi mai târziu în Europa, promițând deja să "spulbere recordul vânzărilor de entertainment din prima zi". Nu prea avem ce comenta în privința asta.



Vestea coincide în mod convenabil cu începutul fazei de testări beta multiplayer over-hyped astăzi, ce oferă norocoșilor participanți șansa de a se împușca prin câteva niveluri, cu niște arme, vehicule și moduri noi de joc. Distracția va fi una de scurtă durată, însă, deoarece beta-ul își va închide porțile peste doar trei săptămâni, pe 7 iunie.


Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Lost Planet : Extreme Condition demo pe PC
Serious Sam 3 în 2009
Cellfactor : Revolution gata
Chrome - SpecForce. Vechi, dar bun.
Halo 2 PC se mai amână
Fracture
Lineage 3 - codul furat
Hell in Vietnam
Starcraft 2 anunțat oficial !!!
Exodus from the Earth