SOE a cumpărat Sigil


Abia începuseră să se pună în mișcare zvonurile, și Sony Online Entertainment (SOE) le-au și retezat deja în mod oficial.



Abia începuseră să se pună în mișcare zvonurile, și Sony Online Entertainment (SOE) le-au și retezat deja în mod oficial. La începutul săptămânii, prindeam de veste că Sigil își concediase o grămadă de developeri din senin, ridicând semne grave de întrebare cu privire la soarta MMORPG-ului lor problematic, Vanguard: Saga of Heroes. Și cu toate că nu știm încă precis în cârca cui să aruncăm vina pentru acest deznodământ trist (unii îl acuză pe Brad McQuaid, ex-boss-ul studioului), măcar avem confirmarea oficială a faptului că Sigil - cu tot cu Vanguard - într-adevăr a fost cumpărat de SOE.

Președintele SOE, John Smedley a făcut anunțul pe forumul Station.com, recunoscând că unii foști developeri au fost lăsați în stradă, dar că vreo 50 dintre ei vor fi angajați iar de SOE, "pentru a asigura ceșterea în continuare a lui Vanguard".



SOE a inaugurat totodată și forumul Vanguard (era și cazul), și au promis că vor asculta mai îndeaproape doleanțele comunității, și că nu vor repeta greșelile din trecut - vezi controversatul "upgrade" Star Wars Galaxies NGE.

Există totuși și o veste proastă, și e chiar cea de care ne temeam mai mult: l-au angajat iar pe Brad McQuaid, drept consultant la SOE și "creative advisor" pentru Vanguard. Nicicum nu se învață minte...

Și-n fine, WarCry a aflat că celălalt co-fondator Sigil, Jeff Butler, împreună cu o trupă de cinci developeri se mută la studioul SOE din San Diego pentru a lucra la prototipul unui potențial nou MMO. A se remarca italicele!

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers