Noi jocuri S.T.A.L.K.E.R la E3 2007


Și ce părere ai de final(-urile) lui S.T.A.L.K.E.R.? Nu prea dezamăgitor, sau fad, sau ceva? Mai ai chef de încă o tură?



Și ce părere ai de final(-urile) lui S.T.A.L.K.E.R.? Nu prea dezamăgitor, sau fad, sau ceva? Mai ai chef de încă o tură? Dacă da, stai doar să vină E3-ul miniatural de anul ăsta, pentru că acolo vor să dezvăluiască cei de la GSC Game World noi titluri din serie. Exact, mai multe jocuri noi S.T.A.L.K.E.R. se află deja în lucru la studioul ucrainean, deși momentan nu putem decât să ghicim ce fel de jocuri vor fi... sau prin ce secol își vor face apariția.

Noul comunicat GSC spune doar că "studioul e pe cale să anunțe o serie de noi produse în universul S.T.A.L.K.E.R. în cadrul lui E3 Media & Business Summit-2007 ce va avea loc pe 11-13 iulie în Santa Monica". Eh, poate nu va fi chiar atât de plictisitor E3 2007 până la urmă.

Producătorii nu au oferit absolut nici un indiciu despre natura acestor noi jocuri STALKER, dar dacă ar fi să-mi dau cu părerea, o continuare directă sub formă de shooter și o strategie alternativă sună destul de plauzibil - ținând cont și de experiența anterioară a studioului într-ale genului RTS cu seria Cossacks.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
SOE a cumpărat Sigil
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard