Primul expansion pt RACE


Creatorii seriei de simulatoare automobilistice GTR de la SimBin își intră în viteză pentru următoarea lor lansare, deloc surprinzător tot un titlu de curse.Creatorii seriei de simulatoare automobilistice GTR de la SimBin își intră în viteză pentru următoarea lor lansare, deloc surprinzător tot un titlu de curse. Peste o lună și ceva, au de gând să extindă jocul RACE de anul trecut cu primul său add-on, numit Caterham. După cum îi zice și titlul, acesta va fi dedicat fabricantului britanic de mașini clasice Caterham din orașul cu același nume, care sărbătorește anul acesta 50 de ani de producție a celebrului model Lotus / Caterham 7.

RACE: Caterham la va oferi fanilor un total de 60 de mașini / skin-uri noi de mașini, bazate pe cele mai cunoscute modele de mașini de curse Caterham - precum Caterham CSR 200, CSR 260 sau CSR 320 Concept - și două circuite noi: legendarul Imola, și Estoril. Poți afla mai multe despre toate astea pe site-ul expansion-ului.
Totodată, RACE: Caterham va adăuga noi funcții ce vor afecta și jocul original RACE, legate de performanță, setări și mai multe opțiuni de control.

Pentru cei care au deja jocul original, expansion-ul Caterham va fi putea fi achiziționat prin download (via Steam), iar fanii mai noi îl vor găsi în magazine ca un pachet de două discuri, conținând atât jocul original cât și expansion-ul. Conform site-ului oficial, publisher-ul Eidos intenționează să lanseze Caterham pe 22 iunie 2007.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Midnight Club : Los Angeles va apare si pe PS si XBox 360
Test Drive Unlimited 2 în 2008 ?
Race Driver One
MotorStorm
Formula One Championship Edition
Test Drive Unlimited
Project Gotham Racing 3
Need for Speed: Carbon
Noul TrackMania
Need For Speed: Carbon anuntat oficial